Rugaciunea Tatal nostru rostita de un copil in varsta de 2 ani

Doamne ajuta,

poate multora dintre noi ar trebui sa ne dea de gandit acest filmulet: „Tatal nostru” rostit de acest baietel in varsta de numai doi ani:

Sa avem grija de copii nostri, ei sunt viitorul nostru.

One comment on “Rugaciunea Tatal nostru rostita de un copil in varsta de 2 ani

  1. Un copilas naiv si nevinovat, care se roaga si cere sincer si curat, cu toata smerenia si dragostea sufletului lui, mila si iertare de la Tatal Ceresc, pt. noi pacatosii ca si cum s-ar simti el insusi un pacatos,prin tonul rugaciunii lui, iar noi de cele mai multe ori rostim aceasta sfanta rugaciune Tatal Nostru, ca si cum ni s-ar cuveni sa fim iertati, de multe ori fara sa putem noi insine ierta si aceasta pt. ca suferim de propria iubire si mandrie si nu avem iubire sincera, focul dragostei aprins, viu pt. cei care ne gresesc noua, ca sa-i putem ierta din tot sufletul si cugetul nostru, aducand astfel PACEA in sufletele noastre si a celor din jurul nostru.
    Sa iertam pe toti cei din univers care ne-au gresit si sa ne ierte si ei la randul lor totul noua, este oare posibil numai cand vom avea aceeasi naivitate si nevinovatie, incredere si dragoste, ca a acestui copil, in rugaciunea noastra de zi cu zi? Sigur da si abia atunci Tatal Ceresc ne va si auzi!

    Ana-Maria S (Germania) – SLAVA TIE TATA CERESC SI DOAMNE AL PUTERILOR, SLAVA TIE PT. TOT SI PT. TOATE!

Comments are closed.