Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau.

Te slavesc, Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapan si facator de bine. Si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu.

Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste. Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin

One comment on “Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

  1. daca rugaciunele le facem cu smerenie si daca stim cum se fac atunci BUNUL DUMNEZEU ne va ierta pacatele.nu azi te rogi LUI DUMNEZEU iar maine esti cu cornila ca toata osteneala ta de rugaciune este in zadar . IN NUMELE TATALUI ,SI A FIULUI, SI A SFANTULUI DUH,AMIN. DOAMNE IARTAMI PACATELE MIE PACATOASA ,CARE IN FATA TA MA INKIN SI CAD IN GENUNKI SI CU LACRIMI IN OKI ITI CER IERTAREA PACATELOR AMIN. DOAMNE AJUTA !!!!

Comments are closed.