Diferenta dintre AVORT si CRIMA

Diferenta dintre AVORT si CRIMA:

O femeie ingrijorata s-a dus la medicul ei si i-a spus:

“Doctore, am o problema serioasa si am nevoie disperata de ajutorul dumneavoastra! Copilul meu nu are nici macar un an, iar eu sunt din nou insarcinata. Nu vreau sa am copii cu o varsta atat de apropiata.”

Medicul i-a spus : ”In regula, ce vreti sa fac?”

Ea a raspuns: “Vreau sa intrerupeti sarcina mea si ma bazez pe ajutorul dumneavoastra pentru aceasta.”

Medicul a stat pe ganduri cateva clipe, si apoi i-a raspuns femeii:

“Cred ca am o solutie mai buna la problema dumneavoastra. Si e mai putin periculoasa pentru sanatatea dumitale. Vedeti dumneavoastra, pentru a nu fi nevoita sa aveti grija de doi copii in acelasi timp, haideti sa il ucidem pe cel care-l tineti in brate. Asa va puteti si odihni o vreme inainte ca celalalt sa se nasca. Daca tot vom omori unul din ei, nu conteaza pe care. Nu exista nici un fel de risc pentru corpul dumneavoastra daca il alegeti pe cel din brate.”

Copilul in pantecele mamei

Femeia… socata…, a zis : “Nu, doctore, ce oribil ! E o crima sa omori un copil ! ”

“Sunt de acord”, zise medicul. “Dar pareati sa fiti de acord cu acest lucru, asa ca ma gandeam ca asta ar fi cea mai buna solutie.”

Medicul a zambit, stiind ca s-a facut inteles…

El a convins mama ca NU exista nici o diferenta intre a omori un copil care deja s-a nascut si unul care este inca in pantecele mamei.

Sa luam aminte, dragii mei!

***

FOARTE IMPORTANT! FIECARE FEMEIE care doreste sa faca avort, sa priveasca mai intai filmele urmatoare!!!

Ce diferenta este intre AVORT si CRIMA? Absolut niciuna!!!

Dragii mei prieteni si toti cei care sunteti doctori, va rog sa sfatuiti fiecare femeie care mai vine la fratiile voastre pentru a faca avort, sau daca aflati cumva ca o femeie doreste sa faca aceasta monstruasa fapta… sa priveasta mai intai aceste filme de pe pagina aflata pe linkul urmator… si sa mearga mai intai sa se spovedeasca la parintele duhovnic:

http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-mass-media/40-cum-se-face-un-avort-socant-cel-mai-dur-film-despre-avort-avort-chirurgical-avort-la-cerere-avort-prin-chiuretaj

Bunul Dumnezeu sa le ajute pe fiecare dintre aceste femei sa-si intoarca gandul spre savarsirea lucrurilor bune si folositoare.

2 comments on “Diferenta dintre AVORT si CRIMA

  1. O pildà mai frumoasà ca aceasta n- am mai auzit decìt prin Sfintele Scripturi cìnd Solomon era ìn Harul Lui Dumnezeu, plin de ìntelepciune si face judecata dintre cele douà femei pentru a afla mama cea adevàratà a copilului!. Adicà unei femei i se luase copilul si aceasta cìnd ìl aflà la o altà femeie cerìndui-l ìnapoi aceasta nevrìnd sà-l ìnapoieze merg amìndouà ìn fata regelui Solomon, iar acesta propune ca copilul sà fie tàiat ìn douà pàrti egale si ìmpàrtit la amìndouà ca sà nu se mai certe!. Bineìnteles cà mama cea adevàratà renuntà la partea ei spunìnd sà lase copilul ìntreg si sà ìl dea celeilalte!!!. Sàrut dreapta pàrinte si pentru postarea acestei pilde cu femeia cea ìnsàrcinatà sà và dea Dumnezeu ìntelepciunea Lui , dar sa nu va o ia ìnapoi cum i-a luat-o lui Solomon. Sà và o lase ìn veacul veacului!. AMIN.

  2. Ce pilda frumoasa, Doamne, daca doctorii din ziua de azi ar fi atat de intelepti dar, mai ales mamele si viitoarele mamici…

Comments are closed.