Sfanta Liturghie la Parohia „Nasterea Maicii Domnului” Passau

Sfanta Liturghie la Parohia „Nasterea Maicii Domnului” Passau

Cu ajutorul si binecuvantarea bunului Dumnezeu am savarsit astazi Sfanta Liturghie la Parohia „Nasterea Maicii Domnului” Passau. La slujba au luat parte aproape 60 de credinciosi, iar multi dintre ei s-au spovedit si si impartasit.

Sfanta Liturghie la Parohia "Nasterea Maicii Domnului" Passau - Poate sa ne ajute cineva sa gasim un locas de cult?

Sfanta Liturghie la Parohia „Nasterea Maicii Domnului” Passau – Poate sa ne ajute cineva sa gasim un locas de cult?

Kapela pe care am primit-o spre slujire de la Biserica Catolica este mica si improprie – credinciosii care au participat astazi la Sfanta Liturghie au simtit la fel acest lucru.

Suntem in cautarea unei biserici mai mari, a unui locas de cult in acest oras Passau, unde sa ne putem desfasura activitatea religioasa nestingheriti si in liniste.

Va rugam dragi prieteni: daca stiti o asemenea posibilitate, sau daca aveti cunostiinta despre o astfel de oportunitate, va rugam sa ne contactati fie pe mesaj privat, fie la Tel. 0941-3074074 (Parintele Vasile Florin Reut).

Va multumim in numele tuturor celor care au nevoie de Sfanta Biserica in acest oras, rugandu-va totodata sa distribuiti acest mesaj mai departe – speram sa se gaseasca astfel o ocazie potrivita si pentru noi.

Toate cele bune, pace, liniste si binecuvantare