Daruind vei dobandi – Povestea sperantei merge mai departe

Proiectul „Daruind vei dobandi” al Bisericii Ortodoxe Romane Straubing, Decembrie 2014 – Povestea Sperantei merge mai departe

Doamne ajuta dragi prieteni, cu ajutorul si binecuvantarea Bunului Dumnezeu si prin bunavointa si darnicia multora dintre fratiile voastre, am reusit si anul acesta sa strangem o suma de bani pentru a ajuta, conform traditiei noastre romanesti, atat cat putem, cateva familii cu o situatie materiala foarte aflata sub limita existentei (aici vizam mai ales familiile cu multi copii, batranii bolnavi si singuri, etc.). Anul acesta vor fi vizate ca si in anii trecuti zonele Botosani si Iasi.

Suma totala adunata pana acum in anul acesta la Biserica Ortodoxa Romana din Straubing este de 1150 de Euro, bani pe care ii vom repartiza in functie de necesitati la prietenii nostri preoti, care ne-au ajutat si in anii trecuti sa desavarsim proiectul nostru. Ne-am dori sa putem face mult mai mult, dar ne limitam la ceea ce avem si vom primi in continuare de la fratiile voastre.

In acest sens, colaboram si cu Biroul Pro Vita Dorohoi, aflat sub jurisdictia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Vom publica fotografii și vom spune în detaliu cum se desfășoară activitatea pentru care ne-am luat angajamentul că va fi una binecuvântată și frumoasă.

Acest lucru ar trebui sa ramana anonim, pantru ca asa este bine si placut Domnului, sa nu stie stanga ce face dreapta, sa nu trambitam cand facem un bine… insa fiind vorba de banii fratiilor voastre, pe care i-ati donat cu drag, ne simtim obligati sa va si aratam ce se face cu acesti bani.

Bunul Dumnezeu sa primeasca jertfa fratiilor voastre, iar noi Va multumim in numele acestor sarmani care vor fi ajutati, atat cat putem sa o facem (si sincer, ne pare rau ca nu putem face mai mult…)

Pentru cei care ne intreaba de ce colaboram NUMAI cu preoti si cunoscuti, explicatia este foarte simpla: avem incredere in ei si dorim la randul nostru sa stim ca increderea noastra nu este inselata si ca jertfa noastra si a fratiilor voastre nu ajunge pe mana unor inselatori (am avut in trecut si experiente de genul acesta, din pacate).

Daca mai doreste cineva sa ne sustina in acest proiect, Va rugam sa o faceti trimitand jertfa fratiilor voastre pe contul special al Parohiei noastre cu specificatia „Donatie pentru saraci” sau „Spende für die Armen” (aceasta specificatie este foarte importanta, deoarece numai asa putem sa redirectionam acesti bani direct catre acest proiect):

Bankverbindung (Contul nostru):

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde “Heiligen Konstantin und Helena” Straubing e. V.
(prescurtat: Rum.-Orth. Kirchengem. SR. e. V.)
Liga Bank EG Regensburg,
Konto-Nr.: 136 64 67;
BLZ: 750 903 00

Internationale Konto-Nr. IBAN: DE70750903000001366467
Internationale Bankleitzahl BIC (SWIFT): GENODEF1M05

Verwendungszweck: „Spende für die Armen” sau „Ajutor pentru Saraci”.

De asemenea puteti sa donati si prin PayPal la adresa:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=JA6LCLR2588Y2

Bineinteles ca toti cei care doresc, vor primi o chitanta pentru a avea o justificare pentru donatia fratiilor lor. Va multumim pentru intelegerea si sprijinul fratiilor voastre.

Toate cele bune, pace, liniste si binecuvantare tuturor,

Parintele Vasile Florin Reut

Proiectul “Daruind vei dobandi” al Bisericii Ortodoxe Romane Straubing * www.credinta-ortodoxa.com

Proiectul “Daruind vei dobandi” al Bisericii Ortodoxe Romane Straubing * www.credinta-ortodoxa.com