Schimbarea primelor trei geamuri la Biserica noastra din Straubing

Schimbarea primelor trei geamuri la Biserica noastra din Straubing

Geamurile cele vechi erau foarte subtiri si sparte in multe locuri, iarna este foarte frig… deci trebuia sa facem neaparat ceva…

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si prin bunavointa credinciosilor nostri care ne-au ajutat atat prin munca lor, cat si financiar, am putut sa schimbam pentru moment primele trei geamuri (din partea dreapta) de la Biserica.

Multumim pe aceasta cale si fratilor Cristian Goia, Daniel Iancu si Franco Suri, precum si tuturor celorlalti care ne-au ajutat prin munca lor voluntara, la indeplinirea acestei parti a proiectului nostru. Aici puteti vedea cateva fotografii:

Mai avem insa de schimbat si celelalte geamuri din partea stanga a bisericii, de pus o pardoseala (eventual de cauciuc sau alt material care nu lasa raceala sa treaca, deoarece iarna, este foarte frig la picioare) , o draperie cu o perdea groasa pentru usa, pentru a opri caldura sa iasa afara… toate acestea si multe altele care ne costa destul de mult.

Deoarece posibilitatile noastre financiare sunt foarte reduse, facem din nou apel la mila si bunavointa fratiilor voastre.

Pentru acei dintre dumneavoastra care doresc sa ne sprijine in continuare pentru definitivarea acestui proiect, va rugam sa o faceti trimitand ajutorul dumneavoastra in contul parohiei noastre cu specificatia “Spende für die Kirche” sau “Ajutor pentru biserica”:

Bankverbindung (Contul nostru):

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde “Heiligen Konstantin und Helena” Straubing e. V.
(prescurtat: Rum.-Orth. Kirchengem. SR. e. V.)
sau Pfr. Vasile Florin Reut,
Liga Bank EG  Regensburg,
Konto-Nr.: 136 64 67;
BLZ: 750 903 00

Internationale Konto-Nr. IBAN: DE70750903000001366467
Internationale Bankleitzahl BIC (SWIFT): GENODEF1M05

Verwendungszweck: Spende für die Kirche

De asemenea puteti sa donati si prin PayPal la adresa:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7E8C5WMBB6X7L

Va rog pe toti donatorii si miluitorii Sfintei noastre Biserici din Straubing sa-mi trimiteti pe E-Mail si pomelnicul dumneavoastra, pentru a fi pomeniti la Sfintele Slujbe.

 

Cei care doriti, va puteti inscrie si ca membru in parohia noastra. In acest scop, va rugam sa descarcati si sa completati formularul de la adresa: http://www.credinta-ortodoxa.com/membru pe care sa-l trimiteti prin posta la adresa mentionata.

Va multumesc si eu tuturor celor care ne-ati ajutat in aceasta initiativa, in numele tuturor familiilor ce au beneficiat si vor beneficia de toate serviciile Sfintei Biserici, multumesc si bunilor nostri credinciosi cu sprijinul si osteneala carora am putut face posibila initiativa noastra, precum si tuturor celor care ne vor ajuta si in viitor, pentru ca iarna care vine sa ne putem desfasura Sfintele Slujbe in conditii mai prielnice.

Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti cu al Sau Har si cu a Sa iubire de oameni in veci. Amin.

Toate cele bune, pace si binecuvantare tuturor!

parintele Vasile Florin Reut

Parohia Ortodoxa Romana
“Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing

2 comments on “Schimbarea primelor trei geamuri la Biserica noastra din Straubing

  1. Foarte frumos Parinte Vasile. Fie ca Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de Dvs. si in continuare, si sa Va ajute in tot ceea ce faceti.

Comments are closed.