Puterea rugaciunii curate – Pilda video

Puterea rugăciunii nu stă în cuvinte multe, dragii mei, ci în puritatea stării de rugăciune. Puterea rugăciunii stă în calitate şi nu în cantitate.

A ne ruga înseamnă a ne înălţa spiritul şi inima către Dumnezeu pentru a-I aduce laudele noastre, a-i expune grijile noastre si a-I implora ajutorul (parintele Arsenie Boca).

Trebuie sa-L consideram pe Dumnezeu prezent langa noi, sa vorbim cu El in mod sincer, fara falsitate si sa ascultam in tacere ceea ce El ne raspunde intotdeauna in constiinta noastra. El ne asculta intotdeauna cu rabdare si ia aminte in cererile noastre atunci cand venim la El sinceri si cu inima deschisa, asa cum o doreste El.

Asa sa ne ajute Dumnezeu la fiecare in parte!

Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toti, precum si pe credinciosii parohiilor pe care le pastoresc si care ma urmeaza spre calea mantuirii, cu pace, sănătate şi spor în toată fapta cea bună, să vă ferească pe toţi, împreună cu familiile fratiilor voastre de tot răul şi lucrarea văzuţilor şi nevăzuţilor vrăjmaşi şi să vă învrednicească de Cereasca Sa Împărăţie.

Binecuvintează Doamne pe toti cei care iubesc si cinstesc podoaba Bisericii Tale! Amin.

Parintele Vasile Florin Reut    

P. S. Duminica 04 noiembrie 2012 la ora 10:00, va avea loc in Straubing Sfanta Liturghie, urmata de un parastas de obste pentru toti cei adormiti dintre neamurile noastre, la care va invitam pe toti spre a-i comemora impreuna. Pentru cei interesati, noi incepem deja cu Utrenia la ora 08:30 (ca de altfel in fiecare duminica la Straubing).

Va indemnam pe fiecare (dupa posibilitati bineinteles) sa aduceti cele de cuviinta pentru parastas.

Va rog de asemenea sa-i anuntati si pe ceilalti cunoscuti ai dumneavoastra, pentrua avea fiecare aceasta posibilitate de a-si pomeni pe cei raposati din familie.

Parohia “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing

Adresa: Friedhofskapelle der St. Michaelsfriedhof, Friedhofstraße 32, 94315 Straubing

În fiecare duminică din lună (cu exceptia duminicii a 2-a din luna) vom savarsi incepand cu ora 08:30 Utrenia, urmata la ora 10:00 de Sfanta Liturghie.

În fiecare prima (intaia) sambata din fiecare luna la ora 15:00, vom savarsi Slujba Sfantului Maslu, urmata ca de obicei de spovedanie.