O mamă a cinci copii a adoptat pe cei trei copii ai vecinei care s-a dus la Domnul, dar nu s-a aşteptat nici o secundă la asta! Ce a urmat, ce i-au făcut copiii:

O mamă a cinci copii a adoptat pe cei trei copii ai vecinei care s-a dus la Domnul, dar nu s-a aşteptat nici o secundă la asta! Ce a urmat, ce i-au făcut copiii – iată pe scurt povestea lor (inclusiv video):

Audrey, o mamă care își creștea copiii singură, și-a întrebat vecina, pe Tisha (deja mama a 5 copii), să aibă grijă și de copiii ei cât timp ea se internase în spital, pentru a face niște teste. Dar ceea ce Audrey nu știa era că, din păcate, va muri…

Ceea ce trebuia să fie o simplă zi de teste s-a transformat într-o lună, tot mai multe teste și vești proaste. Medicii au diagnosticat-o în cele din urmă cu cancer la stomac și la esofag, în stadiul 2. La acea vreme, aceștia i-au spus că mai avea un an de trăit și că ar trebui să facă toate aranjamentele pentru ca copiii săi să fie în siguranță.

Dar medicii s-au înșelat, femeia a murit în două săptămâni. Înainte de a muri, Audrey și-a întrebat vecina, care devenise între timp prietena ei cea mai nouă, înainte nici măcar nu se cunoșteau, a întrebat-o, deci, pe Tisha, dar și pe soțul ei, Kevin, dacă ar putea avea grijă de cei trei copii ai săi, după ce va muri.

Deși mai aveau 5 copii ai lor, cei doi părinți au acceptat.

Dar casa familiei Beauchmin nu era suficient de mare, iar de aceea autoritățile nu le puteau permite celor doi soți să-i adopte pe orfani. Așa că primăria le-a cerut să construiască un nou perete într-o cameră, făcându-se, în acest fel, rost de un nou dormitor. Fără această lucrare, ei nu vor putea să adopte cei trei copii. Dar cum vor face rost de bani? Acesta a fost momentul când au început să dispere.

Acum intervine partea incredibilă: mulțumită unui vecin care știa despre situația lor, un echipaj TV a decis să viziteze familia. Le-au spus că le înțeleseseră situația și că aranjaseră ca, pe banii lor, să se realizeze lucrarea cerută de autorități.

Așa că le-a cerut să se mute din casă pentru câteva zile, pentru a le permite muncitorilor să își facă treaba mai repede, dar ceea ce părinții nu știau era că planul era transformarea întregii case! Ba chiar și asigurarea mâncării familiei pe timp de un întreg an de zile!

Dar nimic nu se compară cu a vedea totul cu ochii voștri, iată ce s-a întâmplat:

Sursa text: dailynews.ro