NU VĂ MAI SACRIFICAŢI LA MAXIM! TRĂIŢI! ACUM!

O femeie înţeleaptă a spus:

„Nu lăsați tăvile să strălucească mai mult decât voi! Nu vă luați prea în serios curățenia!”

Când am devenit soție, mi-am petrecut 24 de ore din zi urmărind că totul este păstrat curat și ordonat, în caz că „cineva va veni să mă vadă”, dar am aflat că sunt cu toții foarte ocupați, mergând sa se distreaze, sa munceasca și se bucură de viață !

– Şi daca apare cineva brusc?

– Nu trebuie să explic nimănui situația din casa mea. Oamenii nu sunt interesați de ceea ce faci toată ziua, oamenii se plimba, se distrează și se bucură de viață.

NU VĂ MAI SACRIFICAŢI LA MAXIM! TRĂIŢI! ACUM!

NU VĂ MAI SACRIFICAŢI LA MAXIM! TRĂIŢI! ACUM!

Viața este scurtă, bucură-te, distrează-te! Sterge praful, dacă este necesar.

Dar să-ți faci timp si să pictezi , sau să scrii o poezie, să faci o plimbare sau să vizitezi un prieten, să gătești orice îți place, să-ți uzi plantele.

Acordați-vă timp liber pentru a bea o bere sau un pahar de vin , de a înota in mare sau in piscină, de a urca munți, joacă -te cu câinii, asculta muzică, citeste cărți, pastreaza-ti prietenii și bucura-te de viață.

Sterge praful , dacă este necesar, dar viața continuă afară. Să nu uiţi că această zi nu se va mai întoarce niciodată!

Sterge praful, dacă este necesar, dar sa nu uiti că vei îmbătrâni și că multe lucruri pe care le poti face acum nu vor fi atât de ușor de făcut la bătrânețe.

Iar când pleci, din moment ce vom pleca cu toții într-o zi, și tu vei deveni tot praf!

Și nimeni nu își va aminti câte facturi ai plătit și nici casa ta curată, dar își vor aminti prietenia ta, bucuria ta și ceea ce i-ai învățat…

Fiţi fericiţi şi binecuvântaţi!🙏❤️🤗

Vasile Florin Reuţ

.