IMPORTANT: Vizita Inalt Prea Sfintitului Serafim in Parohia Passau, duminica 11 ianuarie 2015

IMPORTANT: Vizita Inalt Prea Sfintitului Serafim in Parohia Passau, duminica 11 ianuarie 2015

Doamne ajuta, dragi prieteni! Dupa cum am anuntat, in ziua de duminica, 11 Ianuarie va veni la Parohia din Passau.

Pentru ca nu a fost de mult timp pe la noi, nu putem considera decat benefice si binecuvantate aceste vizite. In afara de asta, ce poate fi mai bun decat sa incepem Noul An cu binecuvantare arhiereasca?

Stim ca timpul este extrem de scurt, dar nu deznadajduim, facem fiacare ce putem si cum putem, important este sa facem. Va rugam, in masura posibilitatilor, sa-i anuntati si pe cunoscutii fratiilor voastre si pe alti semeni de-ai nostri cu care va mai intalniti.

Dorim, ca de obicei in astfel de cazuri, sa pregatim o agapa frumoasa, pentru a lasa o impresie buna si germanilor, precum si celor de alta religie (catolici, evanghelici etc.) care vor fi prezenti.

Printre oaspetii de seama care si-au anuntat deja participarea la Sfanta Liturghie Arhiereasca din ziua de Duminica 11 ianuarie se numara din partea Bistum-ului Passau domnul Domkapitular Monsignore Manfred Ertl si din partea orasului Passau si a Primariei si-a anuntat venirea al doilea primar domnul Bürgermeister Urban Mangold.

Pentru ca sunt si multi catolici germani invitati si mai ales din randul Bisericii Catolice, care ne-au pus la dispozitie biserica de la Passau, va rog in masura posibilitatilor sa va ganditi si la produse traditionale romanesti.

Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Serafim

Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Serafim

La Passau am primit incuviintarea sa folosim sala de mese aflata langa capela, cei care aduceti produse pentru agapa, va rugam luati legatura cu coana preoteasa pentru a va spune unde sa le duceti.

De asemenea va rugam, mai ales pe gospodinele prezente la slujba, sa ne ajutati la organizare (vorbiti cu coana preoteasa mai in detaliu, cand ajungeti la biserica). Si nu in ultimul rand, va rugam sa ramaneti la sfarsit pentru a strange in urma noastra si sa lasam curat.

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa lasam o impresie buna.

Va multumesc anticipat pentru sprijin si intelegere.

Astept propuneri din partea fratiilor voastre, daca mai aveti – Detaliile le putem discuta la tel. 0941-3074074 (parintele este de gasit dupa ora 18:00).

Un An Nou fericit si binecuvantat tuturor, dragii mei.

Parintele Vasile Florin Reut

IMPORTANT! Vizita si binecuvantare Arhiereasca la inceput de An Nou a Inalt Prea Sfintitului Serafim in Parohiile Straubing si Passau!