IMPORTANT! Vizita si binecuvantare Arhiereasca la inceput de An Nou a Inalt Prea Sfintitului Serafim in Parohiile Straubing si Passau!

IMPORTANT! Vizita si binecuvantare Arhiereasca la inceput de An Nou a Inalt Prea Sfintitului Mitropolit Serafim in Parohiile Straubing si Passau!

Doamne ajuta, dragi prieteni! Chiar acum am primit mesajul Inalt Prea Sfintitului Serafim de la Nürnberg, care si-a anuntat dorinta sa viziteze si micile noastre Parohii din Passau si Straubing.

In data de 11 Ianuarie va veni la Parohia din Passau, iar in data de 18 ianuarie va veni la Parohia din Straubing.

Pentru ca nu a fost de mult timp pe la noi, nu putem considera decat benefice si binecuvantate aceste vizite. In afara de asta, ce poate fi mai bun decat sa incepem Noul An cu binecuvantare arhiereasca?

Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Serafim

Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Serafim

Va rog, atat pe credincosii din Passau cat si pe cei din Straubing „sa ne unim fortele”, ca de obicei in astfel de cazuri, sa pregatim o agapa frumoasa, pentru a lasa o impresie buna si germanilor, precum si celor de alta religie (catolici, evanghelici etc.) care vor fi prezenti.

La Passau inca nu stiu unde si daca vom putea organiza o agapa, eventual poate gasim o locatie decenta… Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa lasam o impresie buna.

Va multumesc anticipat pentru sprijin si intelegere.

Astept propuneri din partea fratiilor voastre – Detaliile le putem discuta la Sfanta Biserica sau la tel. 0941-3074074.

Un An Nou fericit si binecuvantat tuturor, dragii mei.

Parintele Vasile Florin Reut

.