Dragi tineri si nu numai, vă rog să aveţi grijă cum conduceţi… Gândiţi-vă câte lacrimi şi durere lăsaţi în urma voastră!

„O viaţă tânără, curmată de un tragic accident…”

Update 10.08.2017 – Prietenii acestei familii care au organizat această acţiune, ne-au comunicat astăzi că s-a reuşit strângerea banilor necesari repatrierii lui Alexandru Ioan Moldovan şi a mai rămas un picuţ pentru cheltuielile necesare care vor urma. Totul a fost posibil prin acţiunea acestor oameni şi bunăvoinţa tuturor celor care aţi ajutat această familie atât de greu încercată. Vă mulţumim din suflet tuturor celor care aţi donat şi ne rugăm Bunului Dumnezeu să vă răsplătească şi să înmulţească această jertfă pe care aţi făcut-o. Fiţi binecuvântaţi!

***

Dragi prieteni, cu greu scriu aceste rânduri… Ieri am fost chemat la Clinica din Straubing, la căpătâiul unui tânăr în vârstă de 26 de ani din Mediaş, Alexandru Ioan Moldovan, care a fost grav rânit în urma unui cumplit accident de circulaţie petrecut la sfârşitul săptămânii trecute pe raza localităţii Gottfrieding (Dingolfing-Landau).

Dragi tineri si nu numai, aveţi grijă cum conduceţi... Gândiţi-vă câte lacrimi şi durere lăsaţi în urma voastră!

Dragi tineri si nu numai, aveţi grijă cum conduceţi… Gândiţi-vă câte lacrimi şi durere lăsaţi în urma voastră!

Datorită coliziunii foarte puternice cu remorca unui tractor, tânărul a fost atât de grav rănit, încât, după ce elicopterul l-a transportat la clinică, doar aparatele l-au mai menţinut în viaţă pentru două zile, ieri seara medicii declarând oficial decesul.

Ne-am rugat, aşa cum ne-a învrednicit bunul Dumnezeu să o facem, acolo, la secţia de terapie intensivă a clinicii. Au rămas în urmă soţia, un băieţel de doi ani, părinţi, prieteni, toţi cu inima sfâşiată de durere, multe lacrimi şi veşnica intrebare: „De ce?”

În astfel de situaţii, cel mai bun lucru pe care-l putem face este să ne rugăm Bunului Dumnezeu, atât pentru sufletul acestui tânăr, cât şi pentru familia îndoliată. Comentariile sunt de prisos, nu ajută decât la a lărgi şi mai mult rana familiei, care şi aşa doare destul.

Datorită faptului că familia se află într-o situaţie financiară dificilă, câţiva apropiaţi ai acestui tânăr au organizat o acţiune în mediul on-line, prin care solicită ajutor pentru familia lui Alex, costurile pentru repatriere fiind destul de ridicate. O publicăm şi noi, în speranţa că se vor găsi şi acum oameni cu suflet mare care să ajute după puterile lor:

,, Dragi romani! Haideti sa ne unim si sa o ajutam pe Raluca,o fata tânără… in varsta de 21 de ani,rămasă singura cu un copilaş de 2 ani. Haideti sa ne unim si sa punem mâna de la mână sa strangem bănuți ca sa il putem duce pe Alex in țara noastră să îl inmormantam creștinește. Cine dorește să ajute, îl rugam sa meargă la restaurantul Cafe Central din Dingolfing la barman (Ionuț Ninel )acolo vom avea o pusculita. Cat mai repede. ..azi..maine . Orice bănuț contează. Va multumim!

Cont bancar : Denisa Raluca Moldovan
IBAN:DE71100100100201321125
BIC: PBNKDEFF  ”

Detalii despre accident şi sursă foto: idowa.de