Din suflet pentru suflet – Golăieşti 2015

Doamne ajuta dragi prieteni, am primit o parte din fotografiile făcute de prietenii noştri.

Este foarte important să fim susţinuţi de voluntari omenoşi în acţiunile noastre, iar sora Minodora Tătăruşanu este una dintre aceştia. De indata ce a primit suma de bani pe care am trimis-o catre dumneaei în scopul ajutorării celor sărmani, s-a apucat ca o albină de treabă, fără a lua în seamă vremea capricioasă şi noroiul.

Daca nu ar fi aceşti voluntari de suflet, ne-ar fi foarte greu să ducem la bun sfârşit planul nostru de într-ajutorare a celor necăjiţi.

Din suflet pentru suflet - Golăieşti 2015

Din suflet pentru suflet – Golăieşti 2015

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, si cu jertfa fratiilor voastre, am reușit aducem bucurie şi în anul 2015 în ochișorii unor copii necăjiți din localitatea Golaiesti, România.

Redăm o parte a mesajului pe care l-am primit de la buna noastră prietenă Minodora:

„Dumnezeu să vă răsplătească grija pentru cei nevoiaşi rămași în tară! Părinte, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit sa duc la îndeplinire misiunea cu care m-ați onorat si anul acesta… am cumpărat alimente neperisabile, fructe si dulciuri si am bucurat copiii din 6 familii cu condiții precare.

Am fost cu daruri si la o bătrâna singură, pe care am mai vizitat-o şi care s-a bucurat… ca un copil de daruri. S-au bucurat tare mult şi au mulțumit cu recunoștință pentru aceste daruri.

Mare bucurie am adus în aceste căsuțe! Dumnezeu sa vă răsplătească osteneala şi grija ce o purtați celor necăjiți rămași în tară!”

Noi îi mulţumim în primul rând prietenei noastre şi întregii sale familii, pentru că au acceptat să fie mesagerii micuţei noastre parohii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing. Bunul Dumnezeu să le răsplătească osteneala şi sprijinul.

Şi nu în ultimul rând, mulţumim bunilor noştri credincioşi care ne-au sprijinit prin donaţiile lor în aceste acţiuni ale noastre. Ne pare rău că nu am putut face mai mult… Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa şi osteneala frăţiilor voastre.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Părintele Vasile Florin Reuţ

Cateva din fotografiile facute la fata locului: