Compasiune pentru muncitorii de la abatorul Wiesenhof care au ramas fara servici in urma incendiului

Compasiune pentru muncitorii de la abatorul Wiesenhof care au ramas fara servici in urma incendiului

Dragii mei, fiind in spital, am fost cam „rupti” de realitate. In seara asta am aflat ca in noaptea de duminica, abatorul din Wiesenhof unde lucrau cateva sute de romani a luat foc, arzand aproape in totalitate. Slava lui Dumnezeu ca nu au fost victime in randul oamenilor.

Muncitorii romani care lucrau la acest abator, dupa toate probabilitatile, vor trebui sa plece inapoi la familiile lor in Romania, pentru ca aici nu mai au de lucru.

Noi i-am indemnat de fiecare data (asa cum indemnam pe fiecare in parte), sa vina la Sfanta Biserica sa ne rugam impreuna, pentru binele nostru si al familiilor noastre… dar prea putini dintre fratiile lor si-au gasit timp pentru asta… Pe Dumnezeu trebuie sa-l cautam nu numai atunci cand suntem in necaz, ci mai ales atunci cand ne merge bine si sa-i multumim pentru tot…

Ne pare foarte rau pentru ei si pentru acest mare necaz care s-a abatut asupra lor… Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa-i intareasca in aceste momente grele si sa-i ajute pe viitor.

Iarta-ne Bunule Dumnezeu si nu ne socoti pacatele noastre. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii. Amin!