Binecuvantare Arhiereasca la inceput de an in Parohia Ortodoxa Romana din Passau – Orasul celor trei rauri

Binecuvantare Arhiereasca la inceput de an in Parohia Ortodoxa Romana „Nasterea Maicii Domnului” din Passau, orasul celor trei rauri: Dunarea, Inn si Ilz.

Cu multa bucurie si emotie duhovniceasca totodata l-au asteptat pe Inalt Prea Sfintitul Parintele nostru Serafim, cei peste 60 de credinciosi prezenti astazi, 11 ianuarie 2015, la Sfanta Biserica din Passau.

Printre oaspetii de seama care au participat la Sfanta Liturghie Arhiereasca din aceasta zi, au fost din partea Bistum-ului Passau domnul Domkapitular Monsignore Manfred Ertl si din partea orasului Passau si a Primariei al doilea primar domnul Bürgermeister Urban Mangold. Bineinteles ca nu a lipsit gazda noastra de la SpektrumKirche, domnul Domvikar Monsignore Dr. Bernhard Kirchgessner. Cu totii si-au exprimat bucuria de a ne cunoaste si si-au exprimat toate gandurile de bine catre noi si Parohia noastra.

Oaspeti de seama la Sfanta Liturghie. domnul Domkapitular Monsignore Manfred Ertl din partea orasului Passau si a Primariei al doilea primar domnul Bürgermeister Urban Mangold

Oaspeti de seama la Sfanta Liturghie: domnul Domkapitular Monsignore Manfred Ertl, iar din partea orasului Passau si a Primariei al doilea primar domnul Bürgermeister Urban Mangold

Va prezentam cateva imagini de la aceasta frumoasa sarbatoare, dorindu-va vizionare placuta si nu in ultimul rand, asteptam criticile (mai ales cele constructive) sau parerile dumneavoastra referitoare la acest eveniment (va rog sa postati la comentarii, la sfarsitul articolului):

Binecuvantare Arhiereasca la inceput de an in Parohia Ortodoxa Romana "Nasterea Maicii Domnului" din Passau, orasul celor trei rauri: Dunarea, Inn si Ilz.

Binecuvantare Arhiereasca la inceput de an in Parohia Ortodoxa Romana „Nasterea Maicii Domnului” din Passau, orasul celor trei rauri: Dunarea, Inn si Ilz.

Va multumesc din suflet tuturor celor care v-ati implicat in buna desfasurare a sarbatorii din ziua de 11 ianuarie 2015, gospodinelor care ati gatit bucate extraordinar de gustoase, tuturor celor care v-ati implicat activ la pregatirea agapei cu ocazia venirii Inalt Prea Sfintiei Sale Serafim, precum si celor care ati venit chiar de la distante foarte mari pentru a fi prezenti la acest frumos eveniment.

Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca insutit osteneala dumneavoastra si sa va pazeasca pe toti, impreuna cu toti cei dragi ai vostri, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni in veci. Amin!

La multi, fericiti si binecuvantati ani tuturor! Va invitam si va asteptam si in ziua de 18 Ianuarie la Sfanta Liturghie Arhiereasca de la Sfanta Biserica noastra din Straubing.

Parintele Vasile Florin Reut