Banii adunati pentru saraci de la Biserica Ortodoxa Romana „Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Straubing, Germania

Banii adunati pentru saraci de la Biserica Ortodoxa Romana „Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Straubing, Germania – ce s-a realizat cu acesti bani:

Doamne ajuta dragii mei, am primit de la o credincioasa de-a noastra acest apel disperat, postat pe pagina oficiala a prezentatorului Christian Sabbagh de la postul de televiziune KanalD. Din toti banii care i-am avut stransi pentru saracii din Romania (in total 1722,27 Euro), ne-au mai ramas 122,27 Euro, bani cu care, prin intermediul si cu ajutorul unei bune prietene din Iasi, sora Minodora Tătărușanu, vom cumpara cateva din cele necesare pentru aceasta familie.

Pentru cei care doresc detalii, va spunem cum am repartizat acesti bani:

– 600 Euro la Cei sapte copii orfani din Agnita, Sibiu;
– 600 Euro i-am repartizat parintelui Andrei Florariu, pentru familiile sarace din Iasi
– 400 Euro i-am repartizat parintelui Ioan Emanuil Cojocariu, pentru familiile sarace din Botosani
– au mai ramas 122, 27 Euro pe care o sa-i dam pentru aceasta familie (nu am oprit absolut nimic pentru noi,  nici prietenii nostri nu au cerut nimic pentru transport sau osteneala, toti banii au fost distribuiti celor necajiti). Este povestea a patru fetiţe din judetul Iasi, sat Maxut, comuna Deleni care trăiesc cu mama lor într-o cămăruţă de nici 5 metri pătraţi. Sunt frumoase ca nişte îngeri, cuminţi şi, în ciuda sărăciei lucii, sunt premiante la şcoală. De multe ori copiii nu mănâncă nici măcar un codru de pâine. În ce condiţii sunt siliţi sa traiască… şi cât de puţine îşi doresc!

Actiunea de  ajutorare a saracilor din Romania “Daruind vei dobandi” Noiembrie - Decembrie 2013*  Parintele Vasile Florin Reut, Biserica Ortodoxa Romana "Sfintii Imparati Constantin si Elena" Straubing * www.credinta-ortodoxa.com

Actiunea de ajutorare a saracilor din Romania “Daruind vei dobandi” Noiembrie – Decembrie 2013* Parintele Vasile Florin Reut, Biserica Ortodoxa Romana „Sfintii Imparati Constantin si Elena” Straubing * www.credinta-ortodoxa.com

Nu au cont bancar… tocmai de aceea, cu banii pe care ii avem, vom cumpara prin intermediul prietenilor nostri ceea ce le trebuie si le va fi repartizat lor.

Sora Minodora a luat deja telefonic legatura cu mama acestor copii, Mariana Borta, care ne-a spus ca are nevoie de caciuli, manusi, fulare, ciorapi grosi pentru copii- unul de 4 ani, de 9, de 12 si 14 ani si de alimente. A zis ca are doar faina de grau si porumb. Ne gandim sa cumparam ulei, orez, ceva conserve, eventual ceva produse de igiena si…mai vedem ce putem cumpara din acesti putini banuti care ne-au mai ramas! Doamne ajuta!

Cei care puteti, va rugam sa aduceti si la Sfanta Biserica Ortodoxa Romana Straubing haine, alimente neperisabile si ce mai considerati de cuviinta, pentru a putea face si un pachet pe care sa-l putem trimite.

Cei care pot si doresc sa ne sprijine si pe mai departe financiar pentru a putea ajuta cat mai multi semeni de-ai nostri, va rugam sa trimiteti jertfa fratiilor voastre in contul prezentat pe pagina urmatoare:

http://www.credinta-ortodoxa.com/daruind-vei-dobandi-daruri-pentru-oameni-foarte-saraci-din-romania-actiune-umanitara-la-sfarsit-de-an-2013-a-bisericii-ortodoxe-romane-sfintii-imparati-constantin-si-elena-din-straubing-germani/

Va multumim pentru sprijinul si increderea acordata si ne rugam bunulu Dumnezeu sa va inmulteasca jertfa fratiilor voastre.

Va rugam de asemenea sa transmiteti acest mesaj cunoscutilor fratiilor voastre. Va multumim.

Toate cele bune, pace, liniste si binecuvantare,

Parintele Vasile Florin Reut