Apel la solidaritate pentru parintii pruncului Johann Nikolas in varsta de doar patru luni, decedat in tragicul accident rutier din 19 Aprilie 2015

Apel la solidaritate pentru parintii pruncului Johann Nikolas in varsta de doar patru luni, decedat in tragicul accident rutier din 19 Aprilie 2015.

Hristos a Inviat!

Dragii mei, stiti cu totii povestea zilei de 19 aprilie 2015 (am scris mai pe pagina noastra credinta-ortodoxa.com) si anume ca acesti parinti si-au pierdut la intoarcerea din concediu pe unicul lor copil in varsta de doar patru luni:

http://www.credinta-ortodoxa.com/plangeti-cu-mine-dragii-mei-sa-ne-rugam-impreuna-pentru-sufletul-pruncului-johann-nikolas/

Fiind in concediu (cine avea sa se gandeasca ce va urma?) au cheltuit toti banii pe care ii aveau. In urma accidentului, s-au decis sa-l transporte pe micutul Johann Nikolas in Romania, in localitatea lor Liteni-Dolhasca, Suceava si sa-l inmormanteze acolo.

Costurile cu transportul si toate documentele se ridica undeva in jurul sumei de 2000 de EUR. Mama copilului nu lucreaza, iar tatal este muncitor la un abator din cate am inteles, deci posibilitatile sunt foarte reduse.

Noi, Parohia Ortodoxa Romana “Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Straubing, am avut pe contul parohiei stransi pentru ajutorarea saracilor si a celor necajiti, doar suma de 500 de EUR pe care i-am dat deja acestei familii atat de greu incercate.

Facem un apel pe aceasta cale la solidaritatea fratiilor voastre: cei care doriti sa mai ajutati, cu cat poate fiecare, aceasta familie atat de incercata, va rugam sa trimiteti jertfa fratiilor voastre in contul parohiei noastre, cu specificatia “Unterstuetzung Beerdigung Johann Nikolas”.

Bankverbindung (Contul Parohiei):

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde “Heiligen Konstantin und Helena” Straubing e. V.
(prescurtat: Rum.-Orth. Kirchengem. SR. e. V.)
Liga Bank EG Regensburg,
IBAN: DE70750903000001366467
BIC (SWIFT): GENODEF1M05
Verwendungszweck: ” Unterstuetzung Beerdigung Johann Nikolas „

Trebuie sa facem o specificare importanta: noi nu-i cunoastem pe acesti oameni, i-am cunoscut doar in urma acestui tragic accident… Insa atunci este jertfa noastra primita inaintea Bunului Dumnezeu, cand ajutam atunci cand este nevoie (in functie de posibilitatile fiecaruia, bineinteles).

Va multumim in numele acestei familii. Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa inmulteasca aceasta jertfa in casele fratiilor voastre.

Toate cele bune, pace, liniste si binecuvantare.