Vizita Pastorală cu Icoana Nașterii Domnului – decembrie 2017

Actualizare 12.12.2017: Părintele va merge în vizită pastorală cu Icoana Naşterii Domnului la credincioşii Parohiei de pe ruta localităţilor următoare:

Vineri 15 decembrie 2017: Regensburg – Dingolfing – Viechtach – Straubing – Geiselhöring – Mallersdorf-Pfaffenberg

Sâmbătă 16 decembrie 2017, începând cu ora 15:00: Regensburg – Wallersdorf – Mamming – Dingolfing

Vineri 22 decembrie 2017: Părintele va merge în vizită pastorală cu Icoana Naşterii Domnului la credincioşii Parohiei de pe ruta localităţilor Regensburg şi împrejurimi

Sâmbătă, 23 decembrie 2017:
– la ora 08:00 – Spovedanie;
– după spovedanie Părintele va merge în vizită pastorală cu Icoana Naşterii Domnului la credincioşii Parohiei de pe ruta localităţilor Oberschneiding – Plattling – Deggendorf – Hengersberg –  Vilshofen a. d. Donau – Simbach am Inn

***

Dragi fraţi şi surori întru Domnul, începând cu data de 09 decembrie 2017, urmând tradiţiei populare, părintele Vasile Florin Reuţ va veni în Vizită Pastorală cu Icoana Naşterii Domnului (de Crăciun) pe la casele credincioşilor.

Cei care doriţi să primiţi bucuria şi binecuvântarea Naşterii Domnului în casele frăţiilor voastre sau să vă sfinţiţi casele (ţinând cont că ne aflăm şi în această perioadă de post), vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0941-3074074, la Sfânta Biserică sau printr-un mesaj privat (lăsaţi un mesaj cu numele, adresa, numărul de telefon şi timpul aproximativ când sunteţi acasă). Noi vom veni cu drag, ca şi în anii trecuţi, la toţi cei care ne veţi chema, chiar dacă locuiţi mai departe de Biserica noastră.

Pentru a ne putea organiza din timp itinerariul, precum şi pentru a vă putea programa şi onora în timp util cerinţele dumneavoastră, vă rugăm să vă înscrieţi până în data de 07 decembrie 2017.

Explicaţie: de obicei, mulţi credincioşi sunt plecaţi în concediu pe perioada Sărbătorilor de iarnă şi nu sunt aici. Deoarece mulţi dintre frăţiile voastre nu aţi fost în anii trecuţi de Crăciun acasă şi pentru că v-aţi exprimat dorinţa de a veni şi la frăţiile voastre cu Icoana Naşterii Domnului, începând din acest an, vom începe mai devreme Vizitele Pastorale, împărţindu-le în mai multe zile, în funcţie şi de posibilităţile credincioşilor.

Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos

Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos

Dorindu-vă în continuare un Post liniştit şi binecuvântat, Vă rugăm să distribuiţi anunţul şi vă aşteptăm cu drag la Straubing, să ne rugăm împreună, să-L slăvim pe Dumnezeu şi să-I mulţumim pentru toate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze şi să vă păzească pe toţi, împreună cu toţi cei dragi ai voştri, cu al Său har şi cu a Sa iubire de oameni în veci. Amin!

Cu toată dragostea şi binecuvântare, al vostru de tot binele voitor şi rugător către Domnul,
Părintele Vasile Florin Reuţ

Biserica Ortodoxă Română “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing
Adresa: Friedhofskapelle der St. Michaelsfriedhof, Friedhofstraße 32, 94315 Straubing
Tel.: 0941 – 30 74 0 74
Contact: pr.reut@credinta-ortodoxa.com
Internet: www.credinta-ortodoxa.com/adresa-noastra/

***

Vedeţi şi articolul: „Vizitele Pastorale de Craciun si de Boboteaza – De ce umbla preotul cu icoana inainte de Craciun”