Slujba Arhiereasca la Parohia Ortodoxa Romana Sfintii Imparati Constantin si Elena din Straubing in data de 15 ianuarie 2012

Doamne ajuta iubiti prieteni, iubiti credinciosi si credincioase, dragi frati si surori intru Domnul.

În ziua de Duminica 15 ianuarie 2012, am avut deosebita bucurie de a primi vizita Întâistătătorului nostru din Germania, Înalt Prea Sfinţitul Dr. Serafim Joantă, Mitropolit pentru Germania, Europa Centrală şi de Nord. Cu aceasta ocazie, Înalt Prea Sfinţia Sa a binecuvântat parohia noastra, Sfintii Imparati Constantin si Elena din Straubing şi prin hirotesirea pe seama parohiei din Straubing întru Ipodiacon a fratelui Victor Grunvald şi întru Citeţ a tinerilor Dimitrie şi Sebastian Ioan Reuţ.

Prin mila si cu ajutorul Bunului Dumnezeu am reusit sa termin articolul si sa introduc si o parte din fotografiile de la Sfanta Liturghie Arhiereasca din 15 ianuarie 2012 de la Parohia Ortodoxa Romana Sfintii Imparati Constantin si Elena din Straubing. Va prezentam cateva imagini de la aceasta frumoasa sarbatoare, dorindu-va vizionare placuta si nu  in ultimul rand, asteptam criticile (mai ales cele constructive) sau parerile dumneavoastra referitoare la acest eveniment (va rog sa postati la comentarii, la sfarsitul articolului):

 

 

 

 

 

 

Va multumesc din suflet tuturor celor care v-ati implicat in buna desfasurare a sarbatorii din ziua de 15 ianuarie 2012, gospodinelor care ati gatit bucate extraordinar de gustoase, tuturor celor care v-ati implicat activ la pregatirea agapei cu ocazia venirii Inalt Prea Sfintiei Sale Serafim, precum si celor care ati venit chiar de la distante foarte mari pentru a fi prezenti la acest frumos eveniment.

 

Artikel in die Zeitung „Straubinger Taggblatt”: Rumänisch Orthodoxe Gottesdienst Straubing 15.01.2012

 

Artikel in die Zeitung „Straubinger Taggblatt”: Rumänisch Orthodoxe Gottesdienst in Straubing am 15.01.2012 – Hier klicken!

De asemenea va rog sa va inscrieti la Newsletter-ul parohiei, pentru a putea primi GRATUIT si in mod regulat publicatia parohiei noastre “Credinta Ortodoxa” precum si alte informatii de actualitate (pe pagina sus in dreapta se afla formularul de inscriere, introduceti prenumele si adresa de E-Mail, apoi dati accept. Va multumim)

Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca insutit osteneala dumneavoastra si sa va pazeasca pe toti, impreuna cu toti cei dragi ai vostri, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni in veci. Amin!

La multi, fericiti si binecuvantati ani tuturor!

Pr. Vasile Florin Reut