SARCASM sau RĂUTATE GRATUITĂ: Calea Babelor…

Cu ceva timp în urmă am citit un articol scris de o persoană fără suflet, cu ocazia pelerinajului la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva:

„Alertă de trafic intens în Iași. Pe drumul către moaște se circulă babă la babă!”

Dragii mei, fiecare crede şi iubeşte în felul său! VĂ ROG să nu mai faceți batjocură de credința oamenilor, de disperarea lor, de cei care uneori exagerează, cu voia sau fără voia lor… Haideți să ne vedem de treabă, să respectăm OAMENII oricât de exagerați, naivi și disperați ni se par în credința lor.

Dacă vă întrebați unii de ce mai ține Dumnezeu lumea

Dacă vă întrebați unii de ce mai ține Dumnezeu lumea

Cele mai multe Babe nu știu de FaceBook. Pentru ele a Face înseamnă a Fi. Ele nu îți dau Like. Îți dau o binecuvântare, un măr, un ou, o poală de nuci sau de fasole. Nu virtual, în materie, maică. Nu au cont bancar, dar au un ban deoparte pentru nepoți.

Iar dacă încă nu te vezi și pe tine, acolo, printre ele, nu crede că nu ești în pomenit (pomenită) în rugăciuni. Nu scapi. Noi toți suntem în rugăciunile lor foarte folositoare. Căci dintr-o Cale de Babe ne tragem toți. Dacă nu crezi, uită-te la bunicile și străbunicile tale. Mai sunt ele fete mari cu obrajii rumeni? Poate prin tablouri vechi.

Haideți să fim buni şi să respectăm ceea ce alții iubesc, să încercăm măcar să fim decenți, să nu le tulburăm inimile cu răutăți gratuite. Să le respectăm pe acele femei bătrâne şi pe toţi cei care merg în genunchi, majoritatea sunt mame și bunici care se roagă pentru copiii, pentru nepoți, pentru vindecări, pentru iertări… şi poate chiar pentru tine, cel (cea) care îţi place să faci mişto de alţii, doar ca să te bagi în seamă…

SARCASM sau RĂUTATE GRATUITĂ: Calea Babelor

SARCASM sau RĂUTATE GRATUITĂ: Calea Babelor

Haideți să imităm oamenii care dau un exemplu bun și frumos… şi să nu propagăm batjocura.

Draga mea şi dragul meu… oriunde ești, orice faci, cu oricine ești, te rog să fii bun şi să ai grijă de tine. Noapte bună şi binecuvântată, dragii mei din lumea toată! ❤️❤️❤️

Vasile Florin Reuţ