Parintele se afla internat in spital – totusi Duminica are loc Sfanta Liturghie

Parintele se afla internat in spital – totusi Duminica are loc Sfanta Liturghie

Dragii mei, parintele se afla internat in spital, cu o infectie destul de serioasa la picior. Nu este chiar foarte rau (in comparatie cu altii) insa nu mai pot calca pe picior.

Duminica insa, cu mila si ajutorul bunului Dumnezeu, va avea loc Sfanta Liturghie si celelalte slujbe programate (mi-am cerut extra eliberare de la Spital si voi veni la Straubing). Iar dupa terminarea Slujbelor, ma intorc la Spital… Sper si ma rog sa reusesc si de aceasta data, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Imi aduc aminte de cuvintele Sfantului Apostol Pavel din Epistola a doua catre Corinteni, capitolul 12, versetele 7-10:

„Şi pentru ca să nu mă trufesc cu măreţia descoperirilor, datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup, un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc.

Pentru aceasta de trei ori am rugat pe Domnul ca să-l îndepărteze de la mine;

Şi mi-a zis: Îţi este de ajuns harul Meu, căci puterea Mea se desăvârşeşte în slăbiciune. Deci, foarte bucuros, mă voi lăuda mai ales întru slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos.

De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci, când sunt slab, atunci sunt tare.”

Parintele se afla internat in spital - totusi Duminica are loc Sfanta Liturghie

Parintele se afla internat in spital – totusi Duminica are loc Sfanta Liturghie

Va rog sa aveti deci intelegere, daca in timpul Sfintei Liturghii voi fi nevoit sa apelez la carje…

Va asteptam cu drag sa ne rugam Bunului Dumnezeu pentru noi si pentru toti cei care au nevoie, dar si pentru tot ceea ce ne este noua si la toata lumea de folos spre mantuire si bineplacut inaintea lui Dumnezeu.

Pomeniti-l si pe parintele in rugaciunile fratiilor voastre – sa stiti ca am simtit de fiecare data acest lucru, atunci cand ati facut-o. Caci, toti suntem oameni si avem nevoie unii de altii, cu Harul lui Dumnezeu.

Bineinteles ca si Parintele va pomeneste si pe fratiile voastre in rugaciuni.

Va multumim tuturor celor care ne-ati inteles mesajele anterioare si v-ati inscris ca si membrii cotizanti in Parohie, sustinand existenta acesteia pe viitor.

Nu-i nimeni obligat, ci fiecare sa faca asa cum ii dicteaza constiinta si in functie de posibilitati, caci Bunul Dumnezeu vede toate cele ascunse si va rasplati fiecaruia dupa inima sa.

Foarte important: atunci cand aveti o problema, sau o nelamurire sunati-l pe Parintele, sau veniti la Sfanta Biserica si vorbiti cu el.

Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze si sa inmulteasca aceasta jertfa in familiile si in casele fratiilor voastre.

Iar cei care inca nu ati facut-o si aveti posibilitatea, va rugam sa completati cererea de inscriere ca si membru in Parohie si sa o aduceti la Sfanta Biserica.

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze. Un sfarsit de saptamana binecuvantat tuturor.

Si nu uitati: Parintele va iubeste si va binecuvinteaza pe toti.