O adevarata lectie de viata: Aceasta femeie a facut o lista cu lucrurile care o deranjau la sotul sau. Ce a facut barbatul? Nu mi-am putut stapani lacrimile…

Un barbat si logodnica lui s-au casatorit. A fost o petrecere foarte mare. Familiile lor si toti prietenii au venit pentru a fi martori la ceremonia minunata. Mireasa a fost superba, imbracata intr-o rochie alba din dantela, iar mirele a aratat ca scos din reviste in costumul lui negru.

Toti cei prezenti spuneau ca dragostea pe care o aveau unul pentru celalalt era adevarata.

Cateva luni mai tarziu, sotia i-a facut sotului o propunere:

“Am citit intr-o revista, in urma cu putin timp, despre o modalitate inedita prin care ne putem apropia si mai mult, intarind relatia dintre noi. Fiecare va scrie o lista cu lucrurile pe care le gasim un pic enervante la celalalt. Apoi, vom discuta despre modul in care putem rezolva aceste situatii impreuna astfel incat viata noastra sa fie una fericita.”

Sotul a fost de acord cu ea, asa ca fiecare a mers intr-o camera separata pentru a se gandi la lucrurile care i se par enervante la cealalta persoana.

In dimineata urmatoare, la micul dejun, au decis sa treaca prin listele lor.

“Voi incepe prima” – s-a oferit sotia. Ea a scos lista sa.

A avut destul de multe lucruri de spus – scrisese trei pagini. In timp ce citea cu voce tare lucrurile care nu ii plac la sotul sau, si-a ridicat privirea si a observat cum lacrimile incepeau sa apara in ochii sotului sau.

“Ce s-a intamplat?” – a intrebat ea.

“Nimic” – a raspuns sotul. “Continua sa citesti.”

Femeia a continuat sa citeasca pana cand a terminat toate cele trei pagini, apoi a impaturit foile si si-a pus mainile peste ele.

“Acum trebuie sa citesti si tu lista ta, apoi vom discuta despre lucrurile pe care le-am scris amandoi.” – a spus ea.

Tacut, sotul a marturisit: “EU NU AM NIMIC PE LISTA MEA. Cred ca esti perfecta asa cum esti tu. Nu vreau sa schimbi absolut nimic pentru mine. Esti frumoasa si minunata si nu as vrea sa incerc sa te schimb nici sufleteste…”

Sotia, profund miscata de sinceritatea si dragostea lui si-a plecat capul si a inceput sa planga.

Morala: In viata exista numeroase momente in care suntem dezamagiti, tristi si derutati. Avem o lume minunata, frumoasa si plina de iubire. De ce sa ne pierdem timpul cautand raul, dezamagirea si rautatea?

SUNTEM CEI MAI FERICITI ATUNCI CAND VEDEM BINELE SI INCERCAM SA UITAM RAUL.

Amintiti-va asta: Nimeni nu este perfect, insa imperfectiunile sunt cele care ne fac unici.

Sursa: kudika.ro