MULŢUMIRI

Dragi prieteni, VĂ MULŢUMIM din suflet tuturor care ne-aţi sprijinit de când am fost rânduit ca păstor pentru această frumoasă comunitate din Straubing, fie cu o vorbă bună, fie cu rugăciunea, fie cu alimente sau un bănuţ, fie prin plătirea unei contribuţii periodice benevole către Sfânta Biserică, sau orice lucrușor necesar activităţii noastre şi a bisericii!

Pentru a se putea susține financiar, parohia noastră se bazează pe donațiile făcute de către membrii comunității. Nefiind sub nici o formă o obligație, asumarea unei contribuții lunare este în primul rând o datorie creştinească a fiecăruia, precum şi o dovadă în plus de asumare responsabilă a calităţii de creştin ortodox și un ajutor cât se poate de concret oferit Bisericii pentru a face posibilă misiunea ei.

Aducem un cuvânt de aleasă mulțumire TUTUROR enoriașilor şi simpatizanţilor parohiei noastre, care au înțeles că o parohie poate exista prin efortul fiecăruia şi care, din punct de vedere financiar susțin activitățile parohiei, prin donații lunare sau periodice.

Dumnezeu să vă răsplătească dragostea și bunăvoința dumneavoastră! Noi suntem musafiri pe pamant! Biserica vă dăinui peste veacuri pentru oricine va trece pe aici și își va pleca genunchii la rugăciune sau pentru oricine dorește să aibă câteva clipe de liniște și rugaciune în această lume zbuciumată!

În speranța că numărul membrilor susținători ai parohiei va crește, mulțumim anticipat tuturor credicioșilor pentru sprijinul acordat. Pentru bucuria jertfei făcute, ne rugăm Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă binecuvânteze și să vă răsplătească din darurile Sale cele bogate!

Fiţi fericiţi şi binecuvântaţi de Dumnezeu!

Binecuvintează Doamne pe cei care iubesc podoaba Bisericii Tale!

Cu drag şi binecuvântare, Părintele Vasile Florin Reuţ

***

Bankverbindung (Contul Parohiei):

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde “Heiligen Konstantin und Helena” Straubing e. V.
(prescurtat: Rum.-Orth. Kirche Straubing)
Liga Bank EG Regensburg,
IBAN: DE70 7509 0300 0001 3664 67
BIC: GENODEF1M05

Verwendungszweck: „Beitrag Kirchengemeinde” sau „Ajutor pentru Biserica”.