Mesaj pentru ADOLESCENTI si nu numai: ce este si ce NU este COOL … !?

Mesaj pentru adolescenti si nu numai: ce este si ce NU este COOL … !?

Am primit un mesaj de la o prietena, Irina Binder, care este atat de frumos si adevarat, incat am considerat ca merita sa-l public pe pagina noastra, pentru a-i indruma si ajuta mai ales pe adolescenti (dar nu numai pe ei), precum si pe un bun prieten, Sebi, care a trecut prin astfel de experimente, in cautare de prieteni:

„Am și eu un mesaj pentru adolescenții și pentru cei foarte tineri…

Nu e COOL să vă pozați cu berea în mână, nici cu sticla de whisky. Și nici cu țigări aprinse (dacă nu cumva pozați în vreun pictorial cu Botezatu).
🙂

Fetelor, nu e COOL nici să vă pozați sărutându-vă cu cea mai bună prietenă…

Eu vă înțeleg nevoia de a vă exprima, de a vă exhiba, de a vă revolta, de a atrage atenția asupra voastră… dar cred că puteți mai mult decât să fiți doar banali. Sau?

Nu e COOL să vă pozați cu iphone-urile și nici cu mașinile… A te mândri cu lucrurile tale înseamnă a recunoaște cât valorezi fără ele.
😉

Nu e COOL să vorbești vulgar.

Nu e COOL să ai prieteni mulți, dacă aceștia sunt inutili. Iar prietenii adevărați nu vă lasă să pozați în ipostaze ridicole și nici nu vă laudă când nu vă aflați într-o postură favorabilă… Prietenii adevărați vă doresc binele, nu vă gâdilă orgoliile.

Știți ce este cu adevărat cool?

Să fii autentic. Să nu imiți pe nimeni. Să fii diferit de turmă. Să ai curajul să fii cine vrei și cum vrei. Să fii un exemplu care să-i inspire pe ceilalți. Să fii un exemplu demn de a fi imitat, nu o imitație de proastă calitate a cuiva care nici măcar nu reprezintă un exemplu bun.

Mantuitorul nostru Iisus Hristos * Mesaj pentru ADOLESCENTI si nu numai: ce este si ce NU este COOL ... !?

Mantuitorul nostru Iisus Hristos * Mesaj pentru ADOLESCENTI si nu numai: ce este si ce NU este COOL … !?

Îmi doresc să vă văd pe voi, simpli, frumoși, realizați. Eu chiar cred în voi.
😉

Irina Binder”

Si eu cred in voi, dragi tineri. Fugiti de aceste lucruri si mai ales fugiti de „PRIETENII FALSI”. Intoarceti-va catre cel mai bun prieten al nostru, Mantuitorul Iisus Hristos! Vorbiti cu parintii, fratii si surorile voastre… ei va sunt de regula, prietenii cei mai apropiati care sufera pentru si impreuna cu voi.

Este un lucru minunat sa ne avem unii pe altii, in dragoste adevarata si respect reciproc. Este un lucru minunat ca existati…

Multumesc si Irinei pentru acest mesaj direct, la subiect si mai ales atat adevarat…

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze, oriunde va aflati in lumea asta.

Parintele va iubeste si va binecuvinteaza pe toti, oriunde ati fi in lumea asta.

Hristos a Inviat!