Invitatie la Sfanta Liturghie Ortodoxa

Invitatie la Sfanta Liturghie Ortodoxa

Ortodoxia reprezinta urmarea lui Hristos in chip vazut si nevazut! Să participăm fiecare evlavios la aceasta măreață sărbătoare! Cine este asemenea lui Dumnezeu?

Măreția sa o trăim zilnic din clipa care am deschis ochii, și mărturii vii sunt Creația Sa Văzută și Nevăzută. Binele îl simțim că se contemplează armonios în natură, în munții, apele și cerul nemărginit. Ochii sufletului simt căldura Sa și puterea Sa nemărginită când participă prin rugăciune curată la Sfânta Liturghie de Duminică, atunci Puterile Cerești săvârșesc alături de noi, tainele Sfintei Liturghii în Sfânta zi de Duminică, ziua de odihnă și slăvire a Domnului. Inima omului devine astfel altar viu, unde Domnul își face sălaș umil precum a fost și la Nașterea Sa în Iesle, și devine astfel omul, având model pe Însuși Hristos Dumnezeu, prin dreaptă trăire precum cedrii Libanului!

Dreapta Credință Ortodoxa este scară către cer, și poarta Raiului ce trebuie să devină și Poarta Inimii Noastre! Cel ce caută Poarta Raiului, o poate deschide să intre în Ea, in Sfanta Biserica Ortodoxa! În fiecare Duminică fiecare din noi participând evlavios și în chip rugător la Sfânta Liturghie Dumnezeiască se revarsă Harul Domnului asupra noastră prin Sfânta Treime, prin slujitorii sfințiți ai Bisericii Ortodoxe și Puterile Cerești ce slujesc în chip minunat alături de oameni, întru Slava Lui Dumnezeu!

Iubiti credinciosi, va prezentam o serie de invitatii la Sfanta Liturghie, menite sa inmoaie inima catre Bunul Dumnezeu, pe care va rugam sa le transmiteti mai departe prietenilor si cunoscutilor fratiilor voastre:

Invitatie la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie * www.credinta-ortodoxa.com

Invitatie la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie * www.credinta-ortodoxa.com

Sursa foto: sufletbun.wordpress.com