Invitaţie la Sfânta Liturghie Arhierească şi Hramul Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing – duminică 21 Mai 2017

Dragi fraţi şi surori întru Domnul, cu aleasă bucurie duhovnicească vă invităm în ziua de Duminică 21 mai 2017, la Sfânta Liturghie Arhierească şi la Hramul Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing (Adresa: Friedhofskapelle der St. Michaelsfriedhof, Friedhofstrasse 32, 94315 Straubing).

În această zi, avem deosebita bucurie de a primi binecuvântare arhierească prin prezenţa în mijlocul nostru a Înalt Prea Sfinţiei Sale Dr. Serafim Joantă, Mitropolit pentru Germania, Europa Centrală şi de Nord.

Înalt Prea Sfinţitul Dr. Serafim Joantă, Mitropolit pentru Germania, Europa Centrală şi de Nord

Înalt Prea Sfinţitul Dr. Serafim Joantă, Mitropolit pentru Germania, Europa Centrală şi de Nord

Vă invităm şi vă îndemnăm cu părintească dragoste să binevoiţi a fi părtaşi la această mare sărbătoare a parohiei noastre, să fim toţi alături în rugăciunile de mulţumire faţă de Bunul Dumnezeu, Maica Sa Preacurată şi Sfinţii Împăraţi şi întocmai cu Apostolii Constantin şi maica sa Elena, cu bucuria şi credinţa că şi pe viitor, rugăciunile lor şi ale Înalt Prea Sfinţiei Sale Serafim vor face ca mila şi iubirea Lui Dumnezeu, să înconjoare familiile şi casele noastre.

Utrenia va începe la ora 9:00. Sosirea Înalt Prea Sfinţiei Sale o aşteptăm in jurul orei 09:45, urmată la ora 10:00 de Sfânta Liturghie Arhierească. De aceea vă îndemn să veniţi, înainte de a începe, pentru a avea posibilitatea să participăm cu toţii, în primul rând prin rugăciune comună la acest mare eveniment.

După oficierea Sfintei Liturghii va avea loc în Pfaarsaal (sala de la Biserica St. Michael) o Agapă frăţească pregătită ca de obicei de către bunele noastre credincioase la care sunteţi invitaţi cu toţii.

Important: În cadrul acestei Agape va avea loc şi o Conferinţă duhovnicească, în care Înalt Prea Sfinţia Sa ne va împărtăşi câteva sfaturi duhovniceşti, iar credincioşii prezenţi vor avea posibilitatea să îi adreseze întrebări şi să primească răspunsuri.

De asemenea vă rugăm, mai ales pe gospodinele prezente la slujbă, să ne ajutaţi la organizare (vorbiţi cu doamna preoteasă mai în detaliu, când ajungeţi la biserică). Si nu în ultimul rând, vaă rugăm să rămaneţi la sfârşit pentru a strânge în urma noastră şi să lăsăm curat.

Vă aşteptăm cu frăţească dragoste să fiţi părtaşi la bucuria Parohiei noastre din Straubing. Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena să aducă bucurii, tuturor celor care cu credinţă le cer mijlocirea către Bunul Dumnezeu şi le aduc mulţumiri neîncetat pentru ajutorul primit. Vă dorim tot binele din lume, sănătate, bucurie, fericire, pace, binecuvântare şi Bunul Dumnezeu să vă păzească de tot ce-i rău.

Al vostru de tot binele voitor şi rugător către Domnul Cel Înviat din morţi,

Părintele Vasile Florin Reuţ

P.S. Vă mulţumim anticipat pentru prezenţa dumneavoastră. Pentru detalii privind organizarea vă rog să mă contactaţi la numerele de telefon cunoscute, printr-un E-Mail sau pur si simplu printr-un comentariu la acest articol:

Tel.: 0941 – 30 74 0 74
Contact: pr.reut@credinta-ortodoxa.com
Internet: http://www.credinta-ortodoxa.com/adresa-noastra/