Informare abonamente revista Apostolia

Dragi prieteni, urmând îndrumărilor Înalt Prea Sfinţiei Sale Serafim, vă îndemnăm să vă abonaţi la această revistă „Apostolia”, unde veţi afla – aşa cum spune şi Înalt Prea Sfinţia Sa – „multe despre credinţa noastră, dar şi diferite informații legate de activităţile din cadrul Diasporei române din Europa.” Ataşat aveţi o fotocopie după Circulara Înalt Prea Sfinţiei Sale:

„Preacucernice Părinte,

după cum v-am informat, buletinul nostru lunar „Scrisoare duhovnicească” a fuzionat, începând din septembrie 2016, cu revista „Apostolia”, care devine astfel revista întregii Diaspore europene, ca semn de unitate a acesteia. Aţi primit deja primele numere şi cred că le-aţi apreciat conţinutul. Ca orice publicaţie, revista Apostolia se susţine prin abonamente. În acest sens, Permanența Consiliului Eparhial din data de 2 decembrie 2016 a hotărât ca parohiei Sfinției Voastre să-i fie distribuite lunar trei exemplare.

Vă rog insistent să îndemnaţi pe credincioşi să se aboneze la această revistă, din care vor afla multe despre credinţa noastră, dar şi diferite informații legate de activităţile din cadrul Diasporei române din Europa.

Cheltuielile care revin plății abonamentelor lunare se vor adăuga la contribuția anuală a parohiei Sfinției Voastre către Centrul Eparhial, începând cu 1 ianuarie 2017. Astfel, costul abonamentului este de 75 EUR anual pentru 3 exemplare lunar.

Cu dragoste întru Hristos Domnul și binecuvântare

+Serafim”

Circulară abonamente revista Apostolia I.P.S. Serafim

Circulară abonamente revista Apostolia I.P.S. Serafim

Vă rugăm să vă abonaţi la această revistă foarte folositoare de suflet, pentru a putea să plătim aceste exemplare care ne-au fost atribuite. De asemenea vă rugăm să ne precizaţi cei care v-aţi abonat, pentru a putea transmite mai departe Centrului Eparhial numărul de abonaţi din parohia noastră.

Vă mulţumim şi vă dorim în continuare un Sfânt Post liniştit şi binecuvântat.