Dor de prieteni adevarati…

Dor de prieteni adevarati…

Pacea si binecuvantarea Domnului sa vina peste voi toti, dragi prieteni de pretutindeni!

Ce mai faceti, dragii mei? Cum mai sunteti, ce mai fac familiile voastre? Imi este din nou dor de voi… si m-am gandit sa va scriu, aceste putine cuvinte… cu gandul sunt oricum la voi, in fiecare zi…

De multe ori se intampla sa fim loviti, mai ales cu vorbele, de persoane care nu au nimic de-a face cu noi si cu viata Bisericii, care nu ne-au sprijinit niciodata cu nimic, dar care nu scapa nici un moment prielnic spre a ne murdari atat de mult cat se poate…

Sau, cel mai dur, lovesc in noi chiar acei pe care i-am considerat apropiati ai nostri…

Noi ne rugam Bunului Dumnezeu pentru ei si pentru toata lumea… si o sa-i pomenim pe toti in rugaciuni. Bunul Dumnezeu o sa daruiasca tuturor ceea ce este de folos fiecaruia in parte.

Scopul nostru este cu totul altul decat a cauta sa ne justificam in fata lor, a aruncatorilor cu mizerie, care oricum, indiferent ce le vom spune, oricum nu pot face altceva… mai mult de atat nu sunt in stare…

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti, in orice colt al lumii va aflati… si sa va daruiasca tot ceea ce va este de folos spre mantuire, sa va umple inima de iubire, sa nu uitati niciodata ca sunteti romani, ca avand pe Dumnezeu in suflet… NU SUNTETI SINGURI! Maica Domnului sa va ocroteasca de orice rau, sa va intareasca in credinta şi in fapta buna.

Sa aveti o zi luminata, cu mult soare in suflet si in gand! Nu uitati sa zambiti si sa multumiti Bunului Dumnezeu pentru tot ce aveti, chiar daca uneori vi se pare a fi foarte putin!

Rugaciune:

„Doamne, iti multumesc ca ieri ai fost cu mine si ca si azi sunt sub protectia Ta. Ajuta-ma sa nu ma ingrijorez de ziua de maine, ci sa imi aduc aminte ca dragostea Ta ocrotitoare ma asteapta si in acel maine pe care nu il cunosc! Amin!”

Va doresc o zi binecuvantata si sa va invredniceasca Bunul Dumnezeu de tot ceea ce va este de folos. Cei care puteti, va asteptam cu drag, ca de fiecare data, la Sfanta Biserica.

Pastrati vie flacara credintei in sufletele fratiilor voastre.

Al vostru, parintele Vasile Florin Reut

arintele Vasile Florin Reut - Binecuvantare parinteasca...

Parintele Vasile Florin Reut – Binecuvantare parinteasca…