Deveniti Membri ai Parohiei noastre, dragi prieteni – Sprijiniti existenta si continuitatea Sfintelor Slujbe!

Deveniti Membrii ai Parohiei

Dragi prieteni, în ziua de 01 februarie 2015, membrii Parohiei Ortodoxe Române „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Straubing” s-au adunat în Şedinţă de lucru excepţională, având pe ordinea de zi în primul rând încercarea de salvare a săvârşirii Sfintelor Slujbe din viitor în Parohiile pe care prin mila lui Dumnezeu le păstorim.

Biserica Ortodoxă Română  “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing

Biserica Ortodoxă Română
“Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing

Consiliul parohial mulțumește pe această cale tuturor membrilor parohiei noastre, care și din punct de vedere financiar susțin activitățile parohiei, prin donații lunare. Pentru a sprijini în continuare acest efort, care asigură și legătura frățească a comunității noastre, s-a dezbătut şi aprobat printre altele, înființarea statutului de membru activ sau permanent al parohiei (daţi click pe Link-ul urmator):

Aici puteti downloada cererea de Membru: www.credinta-ortodoxa.com/membru/

Pentru a se putea susține financiar, parohia noastră se bazează și pe donațiile făcute de către membrii comunității. Nefiind sub nici o formă o obligație, asumarea unei contribuții lunare este o dovadă în plus de asumare responsabilă a calităţii de creştin ortodox și un ajutor cât se poate de concret oferit Bisericii pentru a face posibilă misiunea ei.

În acest sens, frăţiile voastre şi toți enoriașii parohiei noastre sunteţi invitați să deveniţi membri permanenți, completând cererea de înscriere ca membru în Parohie, pe care vă rugăm să o trimiteţi prin poştă pe adresa Parohiei (menţionată în aceasta cerere) sau să o aduceţi duminica viitoare la Sfânta Biserică.

Suma orientativă propusă de către Consiliul Parohial pentru contribuția lunară este de 10 EUR de persoană sau 20 EUR de familie. Menționăm faptul că sumele precizate au un caracter orientativ, orice altă sumă fiind binevenită.

Transferul bancar poate fi făcut lunar sau anual. Forma de transfer regulat (Dauerauftrag sau Einzugsermächtigung) este foarte importantă, deoarece ne ajută la o mai bună estimare și planificare a veniturilor parohiei, în afară de aceasta susține crearea unei mai bune imagini a Parohiei noastre în relația cu instituțiile financiare.

Mai facem precizarea că din punctul de vedere al serviciului liturgic, nu se va face nici o diferență între credincioșii care susțin financiar parohia și cei care nu pot s-o facă din motive binecuvântate.

În speranța că numărul membrilor susținători ai parohiei va crește, mulțumim anticipat tuturor credicioșilor pentru sprijinul acordat. Pentru bucuria jertfei făcute, ne rugăm Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă binecuvânteze, să înmulţească jertfa aceasta în casele si familiile frăţiilor voastre si să vă răsplătească din darurile Sale cele bogate!

Consiliul Parohial