„Daruind vei dobandi” – sau „Dar din dar se face Raiul”!

Dragi prieteni, la biserica noastra s-a adunat pana acum pentru ajutorarea celor saraci suma de 661,42 Euro. Majoritatea celor care au donat nu doresc sa li se faca publica identitatea.

Acesti bani ii vom folosi in perioada urmatoare pentru ajutorarea saracilor din anumite zone ale Romaniei – va vom tine la curent cu activitatile noastre filantropice postandu-le pe pagina urmatoare:

http://www.credinta-ortodoxa.com/category/filantropie/

Noi va multumim tuturor pentru jertfa fratiilor voastre si va asiguram ca acesti bani vor ajunge in primul rand sub forma de produse alimentare, de igiena si produse de stricta necesitate la cei necajiti si mai ales la familiile cu multi copii sau la cei batrani, bolnavi si parasiti.

_MG_0455

Bunul Dumnezeu sa primeasca jertfa fratiilor voastre, iar noi Va multumim in numele acestor sarmani care vor fi ajutati, atat cat putem sa o facem (si sincer, ne pare rau ca nu putem face mai mult…)

Pentru cei care ne intreaba de ce colaboram NUMAI cu preoti si cunoscuti, explicatia este foarte simpla: avem incredere in ei si dorim la randul nostru sa stim ca increderea noastra nu este inselata si ca jertfa noastra si a fratiilor voastre nu ajunge pe mana unor inselatori (am avut in trecut si experiente de genul acesta, din pacate).

1.1

Va rugam sustineti mai departe acest proiect al nostru trimitand jertfa fratiilor voastre pe contul special al Parohiei noastre cu specificatia „Donatie pentru saraci” sau „Spende für die Armen” (aceasta specificatie este foarte importanta, deoarece numai asa putem sa redirectionam acesti bani direct catre acest proiect):

Bankverbindung (Contul Bisericii Ortodoxe Romane din Straubing):

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde “Heiligen Konstantin und Helena” Straubing e. V.

(prescurtat: Rum.-Orth. Kirchengem. SR. e. V.)
Liga Bank EG Regensburg,
IBAN: DE70750903000001366467
BIC (SWIFT): GENODEF1M05

Verwendungszweck: „Spende für die Armen” sau „Donatie pentru saraci”.

De asemenea puteti sa donati si prin PayPal la adresa urmatoare (dati click pe Link sau pe butonul PayPal):
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7E8C5WMBB6X7L
Sau puteti de asemenea sa donati la Cutia Milei de la Biserica noastra.

Bineinteles ca toti cei care doresc, vor primi o chitanta pentru a avea o justificare pentru donatia fratiilor lor. Va multumim pentru intelegerea si sprijinul fratiilor voastre.

HA34

Toate cele bune, pace, liniste si binecuvantare tuturor,

Parintele Vasile Florin Reut