„Dăruind vei dobândi” – Dar din suflet pentru Nicolae Cosmin Păunescu

Update 07.08.2017 – Nicolae Cosmin Păunescu ne-a comunicat că şi-a deschis un cont în Euro pe numele lui, unde va putea primi în continuare donaţiile dumneavoastră: RO93 RZBR 0000 0600 1949 4652. Cei care doriţi să-l mai ajutaţi pe acest tânăr, vă rugăm să o faceţi în viitor direct pe contul lui. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

***

Update 02.08.2017 – Donaţii direct în contul Parohiei:
– Georgiana Hornberger: 25,00 Euro

A fost percepută de către PayPal o taxă în valoare de 2,30 Euro pentru donaţia care s-a făcut prin serviciile PayPal. Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 1252,70 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

***

Update 30.07.2017 – Donaţii la Sfânta Biserică:
– Manuela Linte: 50,00 Euro;
– o credincioasă: 20,00 Euro;
– Familia Urdea: 20,00 Euro;
– un credincios: 100,00 Euro;
– Ancuţa Norocea: 10,00 Euro;
– un credincios: 20,00 Euro;
– un credincios: 50,00 Euro;

Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 1230,00 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

Cea mai mare dorinţă a lui Nicolae Cosmin Păunescu: să mă fac bine şi să merg acasă...

Cea mai mare dorinţă a lui Nicolae Cosmin Păunescu: să mă fac bine şi să merg acasă…

***

Update 28.07.2017 – Donaţii direct în contul Parohiei (persoanele care doresc să rămână anonime, vă rugăm să ne specificaţi aceasta şi vă vom scrie cu numele „un credincios” sau „o credincioasă”:
– Wenzel Gabriel: 100,00 Euro;
– o credincioasă: 60,00 Euro;
– o credincioasă: 50,00 Euro;
– o credincioasă: 100,00 Euro;

Donaţii prin PayPal:
– Andreia Pop: 50,00 Euro;

Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 960,00 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

Avem şi o veste bună de la clinică: după aproape o săptamână în care a fost hrănit artificial, Nicolae Cosmin a primit astăzi să mănânce şi şi-a manifestat dorinţa să probeze şi nişte fructe. Este un semn bun şi ne rugăm Domnului să se înzdrăvenească.

***

Update 27.07.2017 – Am primit din partea unei bune credincioase a parohiei noastre care doreste să rămână anonimă, suma de 200,00 Euro donaţie pentru Nicolae Cosmin Păunescu.  Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 600,00 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

Tatăl lui Nicolae Cosmin mi-a transmis că au primit deja prima factură în valoare de aproape 400,00 Euro pentru plata ambulanţei care l-a transportat pe pacient de la ultima clinică unde a fost internat, până la clinica din Regensburg. Deci au fost de mare folos banii care au fost donaţi de către credincioşi. Vă mulţumim din suflet tuturor, în numele acestei familii atât de greu încercate.

Informaţie pentru cei interesaţi: Nicolae Cosmin se află actual la secţia de Terapie Intensivă şi nu poate fi deocamdată vizitat. Cu mare greu i s-a permis accesul tatălui său pentru puţin timp. Deocamdată nu are un diagnostic exact, iar medicii sunt foarte rezervaţi. Vă rugăm să înţelegeţi că, din motive care privesc în primul rând confidenţialitatea tratamentului şi liniştea lui Nicolae Cosmin, nu vă putem da detalii publice despre boala sa. Mulţumim pentru înţelegere.

***

Dragi prieteni, ca urmare a apelului nostru, credincioşii Parohiei Ortodoxe Române „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing au donat suma de 400,00 Euro pentru a-l ajuta, măcar cu puţinul lor pe fratele Nicolae Cosmin Paunescu aflat la acest ceas greu.

Tinerii Sebastian Ioan şi Dimitrie Reuţ în vizită la fratele Nicolae Cosmin Paunescu

Tinerii Sebastian Ioan şi Dimitrie Reuţ în vizită la fratele Nicolae Cosmin Paunescu

Noi vă mulţumim tuturor celor care au donat şi care vor mai dona din puţinul frăţiilor voastre, în primul rând în numele fratelui Cosmin Nicolae Păunescu şi al familiei atât de greu încercate, precum şi în numele nostru. Sunteţi cu toţii oameni minunaţi. Bunul Dumnezeu să înmulţească această jertfă în casele frăţiilor voastre.

Pomeniţi-l şi frăţiile voastre în rugăciuni pe fratele Nicolae Cosmin, de asta are cel mai mult nevoie. El este destul de slăbit, dar foarte motivat şi cu dorinţă de viaţă şi noi ştim că trebuie să reuşească!

***

Dragi prieteni,  vă rugăm pe toţi cei care mai doriţi să îl ajutaţi pe acest tânăr, să trimiteţi ajutorul dumneavoastră în contul Bisericii Ortodoxe Române din Straubing cu specificatia „Spende für Nicolae Cosmin Paunescu” sau „Donatie pentru Nicolae Cosmin Paunescu” urmând ca noi să transmitem mai departe ajutorul către acest tânăr atât de greu încercat:

Rumänisch-Orthodoxe Kirchengemeinde Straubing
Liga Bank EG Regensburg,
IBAN: DE70750903000001366467
BIC: GENODEF1M05

Puteţi dona şi prin PayPal la adresa:
Pentru cei interesaţi: Organizăm această colectă în contul parohiei noastre, deoarece familia nu are momentan alt cont disponibil. Au avut un cont deschis în România, dar s-au perceput taxe foarte mari – aceasta o poate confirma şi tatăl lui Nicolae Cosmin. Pentru a nu exista suspiciuni, vom publica toate donaţiile care se vor face, iar la donatorii care doresc, le vom publica şi numele. Toţi banii adunaţi vor fi predaţi pe bază de confirmare de primire familiei acestui tânăr. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

***

O zi binecuvântată tuturor!

Al vostru de tot binele voitor şi rugător către Domnul,
Parintele Vasile Florin Reuţ

Biserica Ortodoxă Română “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing
Adresa: Friedhofskapelle der St. Michaelsfriedhof, Friedhofstraße 32, 94315 Straubing
Tel.: 0941 – 30 74 0 74
Contact: pr.reut@credinta-ortodoxa.com
Internet: www.credinta-ortodoxa.com/adresa-noastra/