Comunitate în Comuniune: cu Parohia la iarbă verde

Dragi prieteni, după cum am anuntat în prealabil la Sfânta Biserică, în ziua de duminică 30 iulie 2017 după săvârşirea Sfintei Liturghii, credinciosşii Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing, s-au bucurat de binecuvântarea Bunului Dumnezeu, organizand o ieşire la iarbă verde împreunată cu o agapă frăţească.

Comunitate în comuniune: o ieşire la iarbă verde

Comunitate în comuniune: o ieşire la iarbă verde

Timpul a fost superb, grătarul şi ceaunul cu bograci au sfârâit fără oprire, cine a vrut să facă baie a avut parte de o temperatura buna a apei, ceilalţi au jucat fotbal, s-au odihnit…

Cel mai important lucru însă, oamenii au vorbit între ei, s-au cunoscut mai bine, s-au legat noi prietenii. Cu toţii am dovedit din nou că putem fi o COMUNITATE care trăieşte în COMUNIUNE.

La sfârşit, cu toţii au spus la unison că a fost foarte frumos, propunandu-se ca astfel de evenimente să fie organizate şi mai des.

Noi Îi mulţumim bunului Dumnezeu pentru o aşa zi frumoasă, cu oameni dragi şi frumoşi, de asemenea mulţumim tuturor celor care au contribuit şi care s-au implicat în organizarea acestei frumoase sărbători parohiale.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Cu toată dragostea şi binecuvântare,
Părintele Vasile Florin Reuţ

Postat de Vasile Florin Reut in Toate