Clinica lui Dumnezeu

Am fost la Clinica lui Dumnezeu pentru un control de rutină, întrucât am constatat că sănătatea mea e şubredă.

Când Dumnezeu mi-a luat tensiunea, am văzut că umilința mea era foarte mică. La măsurarea temperaturii, termometrul a înregistrat 40 de grade de neliniște. Dumnezeu mi-a facut EKG şi mi-a diagnosticat o anumită lipsă de iubire pentru că arterele mele erau obturate de orgoliu.

Domnul nostru Iisus Hristos

Domnul nostru Iisus Hristos

Am trecut apoi la secția de ortopedie pentru că am observat că nu reușeam să merg braț la braț cu frații mei, nici să ofer o îmbrătisare frățească deoarece aveam fracturi cauzate de ranchiună. Pe lângă aceasta, mi -a descoperit un anumit grad de miopie, dat fiind faptul că nu reușeam să văd dincolo de greselile celorlalți.

Când mi s-a facut testul pentru auz, Dumnezeu mi-a zis că am fost uneori surd la sfaturile Sale. drept urmare mi-a oferit o consultație gratuită grație marii Sale îndurari.

În marea Sa milostivire, Dumnezeu mi-a oferit o consultaţie gratuită. De aceea, mă agajez să iau medicamente şi remediile naturale pe care Dumnezeu mi le-a prescris în cuvântul Său – BIBLIA:

– când mă trezesc să beau un pahar cu bucurie si 2 capsule de credință;

– înainte de treburile cotidiene să iau 3 lingurite de pace şi 5 pastile mari de răbdare;

– la fiecare oră să aplic o compresă de răbdare şi sa înghit 1 comprimat de blândețe, unul de smerenie şi unul de stăpânire de sine;

– când stau cu cei dragi, să-mi fac o injecție cu o fiolă de bunătate si 5 de iubire;

– înainte de culcare, să iau încă 2 pastile de credință şi încă 2 de conştiinţă împăcată.

Nu te deprima si nu te descuraja!

TATA stie exact ce simți. Scopul Său este de a umple pământul cu iubirea Sa imensă. El ne furnizează răbdare, perseverență si toate celelalte de folos…

Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi! Însănătoşire grabnică!