Cea mai frumoasa reclama de Craciun din toate timpurile, sau cand este timpul sa veniti acasa… Toata lumea trebuie sa o vada!

Cea mai frumoasa reclama de Craciun spune povestea unui tata singur ai carui copii traiesc departe in lumea intreaga si sunt ocupati cu munca si cu propria familie incat sunt nevoiti sa isi anuleze in ultimul minut venirea acasa de Craciun.

Viaţa tumultoasă din zilele noastre ne face uneori să uităm de persoanele importante din viaţa noastră pe care ajungem să le vedem tot mai rar. Bătrânelul din aceste imagini şi-ar fi dorit să aibă familia aproape şi deşi pare puţin neobişnuită, invitaţia lui e singura modalitatre de a-şi vedea copiii şi nepoţii alături de el de Crăciun.

Crăciunul este sărbătoarea în care toată familia trebuie să se adune în jurul bradului, dar mai ales în jurul mesei ce este aranjată potrivit tradiţiei. Pentru acest bătrânel nu se întrezărea nici în acest an vreo speranţă că familia lui va veni să-l viziteze de sărbători, cu toate că şi-ar fi dorit din toată inima acest lucru.

Pentru a se bucura de prezenţa celor dragi, el a găsit o metodă inedită de a-i aduce acasă. Fiecare dintre copiii lui a primit o invitaţie funerară, sau un mesaj pe telefonul mobil în acelaşi ton, care i-a întristat pe toţi.

Cum era şi normal, cu toţii şi-au îndreptat paşii spre casa părintească pentru un ultim rămas bun. Păşind pragul casei cu feţele triste şi ochii înlăcrimaţi, au rămas surprinşi să vadă în mijlocul sufrageriei o masă festivă aranjată ca la carte.

Surprinzător, de după uşa de la bucătărie şi-a făcut apariţia şi bătrânul, care cu prezenţa lui i-a făcut pe toţi să simtă cea mai mare şi nepreţuită emoţie din viaţa lor. Nu e puţin lucru să realizezi că persoana cea mai dragă trăia, iar ei îl puteau îmbrăţişa cu o bucurie imensă.

Acesta a fost poate cel mai fericit Crăciun din viaţa tuturor pentru că au simţit cu adevărat în suflet spiritul acestei sărbători şi fiecare a văzut în ochii celuilalt dragostea nepreţuită pe care şi-o poartă. Fără cuvinte!