Cât de important este să fii sănătos – noutăţi de la fratele Nicolae Cosmin Păunescu

Actualizare 17.08.2017 – Donaţii direct în contul Parohiei:
– o familie de credincioşi: 70,00 Euro;

Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 1391,97 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

Cea mai mare dorinţă a lui Nicolae: să mă fac bine şi să merg acasă...

Cea mai mare dorinţă a lui Nicolae: să mă fac bine şi să merg acasă…

***

Actualizare 15.08.2017 – Donaţii la Sfânta Biserică:
– o familie de credincioşi: 50,00 Euro;

Suma totală adunată până acum în contul Parohiei noastre pentru acest tânăr este de 1321,97 Euro. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea frăţească!

***

Dragi prieteni, mulţi dintre frăţiile voastre ne-aţi întrebat ce boală are Nicolae Cosmin Păunescuşi mai ales despre situaţia lui actuală. Boala de care suferă se numeşte Pyoderma gangraenosum şi este o afectiune rară de natură inflamatorie, care constă în apariţia unor ulceratii la nivel cutanat, caracterizată prin distrugerea ţesuturilor şi care duce la leziuni cronice. Nu se cunoaşte exact etiologia acestei afecţiuni, dar se presupune că ar exista o tulburare a sistemului imunitar.

Putem să vă spunem că starea actuală a tânărului este încă destul de gravă, dar mult mai bună decât atunci când am fost prima oară la el la spital, Nicolae Cosmin a început să mănânce, poate merge pe picioarele lui (cu ajutorul unui aparat), iar din câte am înţeles din ceea ce i-au spus doctorii, ce urmăreşte în viitor efectuarea unui transplant de piele, pentru a acoperii ţesuturile distruse de boală.

Imaginile vă pot afecta emoţional, vă rog să nu-mi luaţi în nume de rău postarea acestor fotografii şocante poate pentru unii dintre frăţiile voastre, dar m-am gândit că doar astfel pot arăta veridicitatea stării lui, pentru cei care s-au îndoit de cele ce am scris până acum. Imaginile reprezintă evoluţia bolii lui Nicolae Cosmin Păunescu, înainte şi după ce a ajuns la clinica din Regensburg (piciorul stâng şi capul).

Dragi prieteni, ca urmare a apelului nostru, suma totală adunată până acum în contul Parohiei Ortodoxe Române „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Straubing este de 1271,97 Euro, bani pe care i-am dat deja acestui tânăr. Nicolae Cosmin Păunescu şi-a deschis un cont în Euro pe numele lui, unde va putea primi în continuare donaţiile dumneavoastră: RO93 RZBR 0000 0600 1949 4652. Cei care doriţi să-l mai ajutaţi pe acest tânăr, vă rugăm să o faceţi în viitor direct pe contul lui.

Noi vă mulţumim tuturor celor care au donat şi care vor mai dona din puţinul frăţiilor voastre, în primul rând în numele fratelui Cosmin Nicolae Păunescu şi al familiei atât de greu încercate, precum şi în numele nostru. Sunteţi cu toţii oameni minunaţi. Bunul Dumnezeu să înmulţească această jertfă în casele frăţiilor voastre.

Pomeniţi-l şi frăţiile voastre în rugăciuni pe fratele Nicolae Cosmin, de asta are cel mai mult nevoie. El este destul de slăbit, dar foarte motivat şi cu dorinţă de viaţă şi noi ştim că trebuie să reuşească!

O zi binecuvântată tuturor!

Al vostru de tot binele voitor şi rugător către Domnul,
Parintele Vasile Florin Reuţ

Biserica Ortodoxă Română “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Straubing
Adresa: Friedhofskapelle der St. Michaelsfriedhof, Friedhofstraße 32, 94315 Straubing
Tel.: 0941 – 30 74 0 74
Contact: pr.reut@credinta-ortodoxa.com
Internet: www.credinta-ortodoxa.com/adresa-noastra/