Biserica noastră din Straubing va fi deschisă de Florii şi de Paşti!

‼️🙏❤️ BISERICA NOASTRĂ DIN STRAUBING VA FI DESCHISĂ DE FLORII ŞI DE PAŞTI!

Dragi prieteni şi iubiţi credincioşi, după ce am discutat cu reprezenţanţii şi responsabilii de criză ai oraşului Straubing, vă facem cunoscut următoarele:

1. În Duminica Floriilor sau Intrarea Domnului în Ierusalim, Biserica noastră din Straubing VA FI DESCHISĂ între orele 10:00 – 12:00 pentru toţi cei care doresc să se închine şi să primească Anafora.

Sfânta Liturghie o vom săvârşi înainte de ora 10:00, din păcate cu uşile închise.

Biserica noastră din Straubing va fi deschisă de Florii şi de Paşti!

Biserica noastră din Straubing va fi deschisă de Florii şi de Paşti!

2. În toate celelalte zile, Biserica noastră va fi deschisă pe timpul zilei, însă numai până la grilajul de fier.

ℹ️‼️ FOARTE IMPORTANT ŞI OBLIGATORIU: Pentru a avea acces în biserică şi a vă închina, TREBUIE respectate următoarele REGULI (NORME) DE CRIZĂ impuse de autorităţi. Nerespectarea acestor NORME va atrage sancțiuni pe care nimeni nu cred că și le dorește!
 
Toți cei care doriți să veniți la biserică în intervalele anunțate vă rugăm să păstrați cu strictețe dispozițiile în vigoare în ceea ce privește distanța unuia față de celalalt (2 Metri) și protecția prin mască și mănuși impuse de autoritățile locale!
✅ Credincioşii care sunt (auto)suspectaţi de îmbolnăvire sau cărora li s-a impus autoizolarea de la serviciu sau şcoală sunt rugaţi să rămână acasă până la trecerea perioadei de verificare.

Atât în faţa Bisericii cât şi în Biserică, trebuie să păstraţi o distanţă de siguranţă de 2 (DOI) METRI între dumneavoastră. ESTE INTERZISĂ AGLOMERAREA;

✅ este interzisă apropierea corporală cu persoane străine.

✅ în Biserică vor intra doar câte O PERSOANĂ, sau maxim 2 Persoane dacă acestea sunt membre ale aceleiaşi familii;

✅ În biserică, la cinstirea icoanelor SE VA RENUNŢA LA SĂRUTARE, acestea putând fi cinstite prin cele trei închinăciuni făcute în faţa lor.

✅ NU SE VA STA MULT TIMP ÎN BISERICĂ, pentru a da posibilitatea tuturor celor care doresc să se închine;

✅ Dacă sunteţi mai mulţi în faţa Bisericii, vă îndemnăm să mergeţi să vă plimbaţi puţin şi să reveniţi mai târziu, evitând astfel aglomerarea, iar noi vă vom aştepta pe fiecare în parte să vă închinaţi.

✅ Cei care doriţi să daţi un pomelnic, vă rugăm să-l scrieţi de acasă, sau să aveţi la dumneavoastră propriul pix sau creion cu care să scrieţi;

✅ DOAR CEI CARE DORESC ŞI AU ÎNCREDERE: vor primi Anafură sfinţită (împachetată);

3. LA FEL DE IMPORTANT – SLUJBA DE PAŞTI: Dacă va fi înţelegere şi bună conlucrare din partea credincioşilor, Slujba Învierii va avea loc după cum urmează:

✅ SÂMBĂTĂ 18 Aprilie 2020, la ora 23:00 Slujba Învierii (cu Biserica Închisă, fără credincioşi);

✅DUMINICĂ 19 Aprilie 2020, vom săvârşi Sfânta Liturghie dimineaţa, iar la ora 11:00 vom deschide Biserica pentru toţi cei care doresc să se închine şi să primească SFÂNTA LUMINĂ ŞI SFINTELE PAŞTI, respectându-se REGULILE DE SIGURANŢĂ impuse.

Cu toată încrederea în Dumnezeu Tatăl nostru al tuturor, cu nădejde, rugăciune şi binecuvântare,

Părintele Vasile Florin Reuţ

#VasileFlorinReut #share #distribuie 🙏❤️🤗

Vă rugăm distribuiţi.