IMPORTANT: Pelerinaj în Ţara Sfântă în perioada 11-18 iunie 2019 organizat de Biserica Ortodoxă Română Straubing – Distribuiţi vă rugăm!

Dragi prieteni, avem deja o ofertă de preţ completă a acestui pelerinaj: 795,00 Euro (preţul la sol al pelerinajului, preţul avionului dus-întors şi Tips sau bacşişul pentru şofer, personalul hotelier, etc. din Ţara Sfântă). Pentru detalii urmăriţi cele 4 fotografii de la finalul anunţului.

Ne gândim că fiecare om merită să facă acest pelerinaj, măcar o dată în viaţă. A durat ceva timp, deoarece a trebuit să căutăm un preţ bun pentru avion, însă a meritat efortul. Condiţia este să fie 42 de persoane înscrise.

În acest sens, vă rugăm pe toţi cei care doriţi să veniţi cu noi în acest pelerinaj, să vă înscrieţi cât mai curând, deoarece trebuiie să plătim şi noi un avans pentru acest pelerinaj.

Pelerinaj în Ţara Sfântă în perioada 11-18 iunie 2019 organizat de Biserica Ortodoxă Română Straubing

Pelerinaj în Ţara Sfântă în perioada 11-18 iunie 2019 organizat de Biserica Ortodoxă Română Straubing

Toţi cei care doriţi să veniţi împreună cu noi vă puteţi programa concediul în această perioadă, iar cei care aveţi şi copii (cel puţin vârsta de 8 ani) puteţi să fiţi liniştiţi deoarece în această perioadă este vacanţă. Spunem că trebuie să aibă cel puţin vârsta de 8 ani, deoarece, din experienţa altor colegi care au mai fost, copii mici nu rezistă efortului şi se chinuie atât familia lor, cât şi întreg grupul. Din păcate nu sunt reduceri pentru copii, preţul este acelaşi pentru toată lumea.

IMPORTANT: Înscrierile se fac până în data de 15 Noiembrie 2018 la Pangarul Bisericii Ortodoxe Române din Straubing (Adresa: Theresienplatz 46, 94315 Straubing), la Părintele Reuţ sau la numărul de telefon 0049-941-3074074.

Se va plăti un avans de 400 de Euro / persoană (cei care pot, sunt rugaţi să plătească integral) iar cealaltă parte a preţului Pelerinajului se va plăti până la sfârşitul anului 2018.

Pentru plată folosiți contul parohiei noastre cu specificația „Pelerinaj Israel” şi numele persoanei (persoanelor) care se înscriu:

Date de cont:

Rum.-Orth. Kirchengem. Straubing
Liga Bank EG Regensburg,
IBAN: DE70 7509 0300 0001 3664 67
BIC: GENODEF1M05

Vă rugăm să distribuiţi anunţul şi vă aşteptăm cu drag! Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi! Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată şi liniştită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.